單親天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

我係一個單親媽,有2個女,一3歲一個5歲。
同佢地爸爸分開原因有太多,但唔係有第三者,主要係我冇哂私隱,佢唔信我唔尊重我。而家都處於分居中,分居呢年幾佢冇見過啲女,生活費更加冇,靠嫲嫲俾
呢年幾我都有識到一啲男性朋友,朋友啲朋友咁識,前陣子識到個單親爸,佢有個仔,仔仔跟媽咪。同個爸爸都單獨見過2次,食下晚飯咁。。冇特別嘢~近期,我同佢信息時,唔知點解個心好酸,一諗起佢個心酸到好想喊,唔知點解會咁。。。有時都諗,我係對自己失去信心?定對男人失去信心?好似遇到自己鍾意嘅男人,我會裝冷酷將佢地推開,唔敢接受他人更唔敢去鍾意人

大宅

kiwinz 發表於 18-10-23 00:49
同佢地爸爸分開原因有太多,但唔係有第三者,主要係我冇哂私隱, ...

我係你先諗下點解決經濟問題,唔再靠個老人家

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

haydenden1023 發表於 18-10-23 07:10
我係你先諗下點解決經濟問題,唔再靠個老人家

講得好……啃老族……唉,鄧個老人家心酸就真
悲歡離合總無情
一任階前點滴到天明

別墅

回覆 catfitfit 的帖子

前99幫個仔負呢個養女嘅責任呀

男爵府

kiwinz 發表於 18-10-23 14:39
回覆 catfitfit 的帖子

前99幫個仔負呢個養女嘅責任呀

時間,隨緣啦!

男爵府

回覆樓主:

我係你就暫時吾諗住啦!啲細路甘細,重三個,你都係好好地照顧好佢地先,等大個啲去到中學,空閒啲先諗啦!搵個衰既,又嚴棄細路,你都係舌抵。事實有幾多個願意接受麻三個細路,真係好少好少,走近你身邊可能都係玩下,食下免費餐。做好自已,獨立自強先啦。

別墅

回覆 Kristytracy 的帖子

2個姐

別墅

Kristytracy 發表於 18-10-31 23:01
我係你就暫時吾諗住啦!啲細路甘細,重三個,你都係好好地照顧好佢地先,等大個啲去到中學,空閒啲先諗啦! ...

講得好好,我係你就好好照顧兩個女⋯個男人自己都有個仔,都是跟前妻⋯又點會幫你照顧你個女⋯清醒的啦,自己考慮下經濟,冇叫個老人家俾錢養小朋友,老人家都好慘

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

kiwinz 發表於 18-10-23 00:49
同佢地爸爸分開原因有太多,但唔係有第三者,主要係我冇哂私隱, ...
仲係放唔低,其實完成曬手續你會好過的

男爵府

唔好諗住再找愛情先 唔急得 好易出事!
為了孩子堅強!

首頁

尾頁

跳至