有冇單車場有得租有輔助轆嘅單車踩

siukei
|
我唔識踩單車,兩父子識,請問有冇單車場有得租有輔助轆嘅單車?謝謝!
SaBB
|
siukei 發表於 18-10-23 08:16
我唔識踩單車,兩父子識,請問有冇單車場有得租有輔助轆嘅單車?謝謝!
...

將軍澳單車館
ronnieieong
|
...

九龍城單車公園,但都喺小童單車有轆。你可以問吓店家肯唔肯幫忙在大車加輔助轆
T96
|
將軍澳單車館旁邊好似有協力單車租
tester5
|
...

九龍灣有。
西有好似唔覺有。
karenhoho
|
靑衣都有
oceandeepsea
|
青衣北應該有
umama
|
蒲崗村道有
Tabo63
|
...
青衣公園單車場有得租小童單車有輔助轆。但係場裏面踩
Amy1974
|

。。。
christyheihei
|
唔好意思, 搭單一問, 邊到有得租 平衡車, 冇轆果隻。
CathyChan1126
|
christyheihei 發表於 18-10-23 11:29
唔好意思, 搭單一問, 邊到有得租 平衡車, 冇轆果隻。

有,柴灣
christyheihei
|
回覆 CathyChan1126 的帖子

係呀, 我係柴灣玩過一次, 但太遠, 想知其他地方會唔會有。
siukei
|
Amy1974 發表於 18-10-23 11:25
回覆 siukei 的帖子

謝謝!請問邊度有得租?thx!
Amy1974
|

回覆 siukei 的帖子

無乜點為意邊度有得租,可以睇下條片係邊度拍?

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20170210/bkn-20170210230547360-0210_00862_001.html