夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

e排不時收到陌生信息,1)”hi”,2)”想同你講下你老公嘅事,我只係同事”,3)”我係同緊你老公拍緊拖嘅人,我叫xxxx TANG,我要搶你老公,你拆散唔到我地㗎”
(我老公係d対下屬好好的人)我唔知應該好唔好同佢講呢?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

adad 發表於 18-10-23 08:42
e排不時收到陌生信息,1)”hi”,2)”想同你講下你老公嘅事,我只係同事”,3)”我係同緊你老公拍緊拖嘅人 ...

…………

珍珠宮

減齡達人勳章

你同老公感情如何?你信得過你老公嗎?

呢個女人目的係要你同老公吵大獲,反面,最好搞離婚,所以姊妹你,一定一定要冷靜,唔好衝動行事

我會問點解個女人又會有你電話?即係一個可以接觸到你老公手機嘅女人,如果係普通同事,點會随便可以玩你老公手機?

你最近要留意你老公,又或者比驚喜去接佢放工,同事出來飲嘢,你又跟埋去, 比佢啲同事見到你地好恩愛而知難而退!

子爵府

畀面勳章

你地有冇小朋友?

大宅

crystal媽咪 發表於 18-10-23 09:26
你同老公平時關係如何

感情都好的

大宅

FennieMan 發表於 18-10-23 09:44
你同老公感情如何?你信得過你老公嗎?

呢個女人目的係要你同老公吵大獲,反面,最好搞離婚,所以姊妹你, ...

佢冇我電話,在messenger裡發出,但唔係facebook朋友

大宅

jeremylui83 發表於 18-10-23 10:02
你地有冇小朋友?

有,中學同小學

大宅

好心煩

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

adad 發表於 18-10-23 10:04
感情都好的

…………

瑪瑙宮

你問你老公係咪有个同事叫 XXX TANG, 睇佢咩反應.

佢問你咩事, 你話無野, 問下姐. 再睇佢點.
當然, 你要有預備保障將來自己同小朋友的生活.

子爵府

觀察吓你老公先。如你信你老公,佢答咩你都會信。如你有懷疑,趁佢未有戎心,你先有機會搵到答案。

大宅

謝謝大家
冇人可以傾嘅時候,十分多謝你地
自己好怕去尋找真相,內心已作最壞假設!

crystal媽咪    發表於 18-10-23 10:50

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

兩公婆感情好,不代表個男人唔偷食,
對方咁進擊,
亦代表你老公未能放棄你和頭家,
對方開始心急了。
如果你老公出軌係事實,
你可以原諒嗎?你有經濟能力嗎?
如果你想挽救,多D嗲下老公,
多D二人世界,去下拍拖丶放低一切去下旅行,
你未有足夠籌碼就不宜立即踢爆。

瑪瑙宮

回覆 soso1227 的帖子

我有个 fd 都係小三直接搵佢爆自己同佢老公 d 野, 果時佢老公駐越南 OFFICE, 佢就係同个秘書攪上.
後來佢老公揀屋企, 放棄小三.

珍珠宮

減齡達人勳章

adad 發表於 18-10-23 10:05
佢冇我電話,在messenger裡發出,但唔係facebook朋友

個女人已經唔甘於做小三,而你老公又唔想冇咗頭家,所以個女人主動出擊。
如果你想挽救婚姻,唔好踢爆,千萬不要做潑婦,否則你推個老公比人

又或者你老公冇出軌,只不過遇到個姣婆

珍珠宮

如果佢真係小三,唔好理,唔好覆,佢目的係想吵你大鑊,等你老公同你離婚。。。佢主動出擊得可能想坐正,到發現搞你唔到就會嘈你老公,男人最怕女人煩,到時就玩完

大宅

好媽媽勳章

如果你老公同佢無野無可能個女人會咁癲走去煩你囉。
唔中佢計一件事,你老公有冇出軌又係一件事,感情好唔代表唔出軌,有冇做過先係事實

子爵府

要應付小三唔難,難在自己要預備好面對老公可能出軌呢件事。

如果自己心裡質素夠好,就俾小三講佢個version,當做搜集資料,你預咗老公講出嚟一定係另一個版本。

記住多謝小三提供情報,唔好鬧佢,唔好話要同佢爭,亦唔需要同佢交代你老公同你幾好。

其實到最後揀邊個決定權係喺你老公手上(小三做嘅嘢好有限),如果你傾向想挽救婚姻,自己努力改善同老公關係先。

子爵府

回覆樓主:

知得太遲 好好調整自己思緒 接受到先諗下一步 唔係易意氣用事處理唔到問題

子爵府

叫佢拿証據有圖有真相

首頁

尾頁

跳至