終於鼓起勇氣做自體脂肪豐胸+縮小乳頭

Monice
|

自從生完兩個細路…合共餵左兩年人奶之後,胸部明顯縮水,唔知係唔係年紀嘅關係,仲有少許下垂…諗左好幾年,終於鼓起勇氣去做…純粹分享,人生的方向自己選擇就好。
yinmelody  版主示:版面充斥PM或相關字句,現關閉本文  發表於 18-11-8 10:49
辣媽2007
|
Monice 發表於 18-10-23 08:45
自從生完兩個細路…合共餵左兩年人奶之後,胸部明顯縮水,唔知係唔係年紀嘅關係,仲有少許下垂…諗左好幾年 ...

係邊度做架?
fishball_ball
|
自從生完兩個細路…合共餵左兩年人奶之後,胸部明顯縮水,唔知係唔係年紀嘅關係,仲有少許下垂…諗左好幾年 ...

痛唔痛呀
Monice
|
回覆 辣媽2007 的帖子

在台北
Monice
|
回覆 fishball_ball 的帖子

過程有做麻醉,所以沒有痛。但醒返之後,好奇怪,自體豐胸完全沒有痛,縮小乳頭就覺得痛,(因為兩個手術要分開一個月做,以避免細菌感染,所以我先做了豐胸,之後一個月才做乳頭) 醫生說因為乳頭比較敏感,所以比較痛,不過當時我做完乳頭醒返嘅時候,我即刻同護士講痛,佢哋即時幫我打止痛針,跟住之後一直冇痛過啦,但係止痛針要另外俾錢。
dolceee
|
自體脂肪係咪可以順便減肥?
phyphyho
|

自體丰胸幾錢啊?
Monice
|
回覆 phyphyho 的帖子

1x台幣(接近20 ),我這個醫生算是比較貴的了在台北來說,因為他是專業整容醫生,不是有些掛住整容診所,但其實是皮膚科甚至乎係其他科嘅醫生,加上佢比較出名,不過老實說,一係唔做,一係要好嘅,不想承擔太多風險。我不想人家以為我在買廣告,我建議你自己可以上台灣的討論區做多一點功課。
fishball_ball
|
Monice 發表於 18-10-24 16:27

1x台幣(接近20 ),我這個醫生算是比較貴的了在台北來說,因為他是專業整容醫生,不 ...
你意思係接近20萬台幣呀?
Monice
|
回覆 fishball_ball 的帖子

係呀。
小豬Pigpig
|
Monice 發表於 18-10-24 16:27

1x台幣(接近20 ),我這個醫生算是比較貴的了在台北來說,因為他是專業整容醫生,不 ...

可否pm醫生名,thx

cherryshu
|

咁效果自唔自然?
Monice
|
回覆 dolceee 的帖子

都可以咁講嘅,因為我是抽大腿脂肪來填補胸部,所以大腿瘦了很多,線條都靚咗,一舉兩得。
Monice
|
回覆 小豬Pigpig 的帖子

PM了。 不想大家誤會是廣告,你可以在網上了解有關他們的資料,醫生是很出名的專業整容醫師,台灣很多整容醫師其實是皮膚科,甚至是其他科的,這一點要小心。因為他們在台灣的關係,主要是用line聯絡,你可以在LINE上先資詢。
Monice
|
回覆 cherryshu 的帖子

當然自然啦,因為係自己嘅脂肪,所以連手感都好柔軟,至於形狀,相信跟醫師的手藝有關吧,圓圓的,比年輕時線條更靚。
ryany
|
回覆 Monice 的帖子

Can you PM me please
Monice
|
回覆 ryany 的帖子

PM 了
kf08058
|
Monice 發表於 18-10-25 04:47
回覆 dolceee 的帖子

都可以咁講嘅,因為我是抽大腿脂肪來填補胸部,所以大腿瘦了很多,線條都靚咗,一舉 ...

想問吓大腿有冇疤痕?
mihk
|
Pls PM
Monice
|
回覆 mihk 的帖子

PM了