美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主:

好勇 恭喜靚晒

別墅

回覆 kf08058 的帖子

沒有啊,兩邊大腿最上位置再上幾吋,每邊一個針孔,比一般針孔粗少少⋯約2mm

男爵府

Monice 發表於 18-10-23 08:45
自從生完兩個細路…合共餵左兩年人奶之後,胸部明顯縮水,唔知係唔係年紀嘅關係,仲有少許下垂…諗左好幾年 ...

有冇話可以keep幾耐?做完幾耐康復?

別墅

回覆 mao2008 的帖子

謝謝,叫做有自信返咁啦

別墅

回覆 YWCCL 的帖子

一般兩至三個月就會穩定下來,之後就係你㗎啦,除非你減肥,因為佢係脂肪,即係話你減肥佢就會縮小,你增肥佢又會跟住大咁囉,佢係你嘅脂肪細胞,同身體其他部份一樣,唔會特別突然間走咗。

男爵府

係咪有限一次抽幾多脂架?

別墅

回覆 fishball_ball 的帖子

應該係話一次唔可以抽太多部位⋯其實好難講,真係要睇情況,例如之前我朋友較肥(約6xkg), 佢本來想抽部位較多,醫生叫佢先抽最想抽的位置,下次再抽⋯應該係根據比例呱,好似捐血咁,唔可以一次流失太多⋯因為抽出來的除了脂肪,還有血⋯,這方面最好問返醫生,每個人都唔同。

複式洋房

可以PM我醫生資料嗎??謝謝

別墅

回覆 lovebb5516 的帖子

已pm

別墅

Monice 發表於 18-10-25 04:53
回覆 小豬Pigpig 的帖子

PM了。 不想大家誤會是廣告,你可以在網上了解有關他們的資料,醫生是很出名的專 ...

可否麻煩也PM我資料,謝謝你

別墅

Monice 發表於 18-10-26 19:17
回覆 fishball_ball 的帖子

應該係話一次唔可以抽太多部位⋯其實好難講,真係要睇情況,例如之前我朋友較 ...

要用幾多天才完成手術?

別墅

回覆 baby_suki 的帖子

已pm

別墅

因為醫生在台北,所以都係先在香港用line聯絡,問好曬同約好晒時間先,因為乳房要先做x光,要乳房健康先做得,所以這個手術要在做手術前兩天去到台北檢查才可以做,手術前一至兩日去診所見醫生,手術當日一早就到診所,簡單咁講即係到達台北第一天先去做乳房檢查,同一天或第二天去診所見醫生,第三天早上做手術…做完手術後七天拆線,拆完線走得,即係頭尾大概九至10日。(如果要節省時間,可以先在香港化驗所做乳房x光檢查,另外做完手術之後,可以在香港自行找醫生拆線⋯舉例說,先在香港的化驗所做乳房檢查,沒有問題之後,星期五放工飛去台北, 晚上12點後不可進食或飲水,星期六早上到診所做手術,休息一兩天回港) 當然,時間充裕的話最好休息下啦⋯⋯

別墅

Monice 發表於 18-10-27 08:06

因為醫生在台北,所以都係先在香港用line聯絡,問好曬同約好晒時間先,因為乳房要 ...

好詳細,謝謝

別墅

You are welcome

別墅

因為醫生在台北,所以都係先在香港用line聯絡,問好曬同約好晒時間先,因為乳房要 ...

好有興趣,可否pm醫生資料,謝謝

別墅

回覆 Tinahui 的帖子

已pm

大宅

我好想做pat pat +大腿抽脂,可以pm我。 thanks

洋房

一舉兩得幾好喎

別墅

回覆 winnie_baby 的帖子

好的。不過如果做pat pat,再攞pat pat脂肪來豐胸,唔知瞓覺嘅時候會唔會唔舒服呢⋯⋯都唔知仰睡定側睡定扒瞓好。🤔

首頁

尾頁

跳至