美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆 winnie_baby 的帖子

Pm了兩次都說傳遞訊息失敗,你可以先pm我,我再回覆你嗎?

別墅

回覆 Kiki.L 的帖子

其實都係架,我之前冇諗咁多,亦都唔知道會抽幾多,因為主要係要來豐胸,後來做完之後,發覺大腿明顯瘦了,好開心,因為我大腿內側有兩舊脂肪,一舊比較在膝頭哥內側上少少,一舊在大腿內側上方,其實我都習慣了,又唔着短裙所以都冇乜所謂,不過做完之後,着褲都會好睇左,真係一舉兩得。

別墅

回覆 winnie_baby 的帖子

Pm第三次終於成功

大宅

回覆樓主:

可以pm嗎?thanks.

別墅

回覆 thouice 的帖子

Pm了

別墅

同你一樣都生左兩件,跪求pm
另想請問復原期耐 及 痛苦嗎?感謝

別墅

回覆 nichosin 的帖子

已PM給你。

抽脂豐胸嘅康復情況大概係,傷口等七天拆線,另外抽脂及注脂嘅部位會瘀,郁動嘅時候有少少酸軟感覺,呢個感覺大概維持兩至三日左右(人人唔同),因為傷口好細,只要你唔特別去拉扯佢,都冇乜感覺,所以冇乜影響。因為手術過程都有做麻醉,也有打止痛針,醒來之後,醫生會比兩至三日止痛藥,所以成個過程都冇同過。

琥珀宮

Monice 發表於 18-10-23 08:45
自從生完兩個細路…合共餵左兩年人奶之後,胸部明顯縮水,唔知係唔係年紀嘅關係,仲有少許下垂…諗左好幾年 ...

可否PM,thx

別墅

回覆 mandy952 的帖子

已pm

別墅

見很多人都PM我問痛唔痛,同埋恢復期長唔長,或者我一次過在這裏回答,

恢復期完全沒有痛,胸部有點好像谷奶,有脹及重的感覺(千祈唔好跑),雖然有瘀到,但沒有痛,大腿都有瘀,簡單咁講,抽脂同注脂嘅地方都會瘀,但係真係冇痛,因為手術有麻醉,手術後就食止痛藥,大概吃二至三天,一直都冇痛過,至於與瘀嘅地方,就有酸軟的感覺,但係都是在頭一兩天有這種感覺。

大腿抽脂的部位,要穿一個月束褲,咁你當佢恢復期一個月啦,胸部不可以穿窄身的衣服或有綱線的胸圍三個月(我直接不用胸圍,只用乳貼或者用頸巾遮下就算),期間唔可以浸溫泉,唔可以泡熱水浴,唔可以擠壓佢,搓佢,唔可以趴係度瞓,簡單咁講就係唔俾佢有壓力啦,醫生話三個月就穩定了,我傳回有鋼線胸圍,窄身衣服等等⋯我自己所見,其實兩個月都穩定落嚟,但係醫生當然會保守啲,穩陣啲啦,咁你當恢復期係三個月吧。我自己就好乖,完全醫囑指示,梗係啦,付出金錢同時間甚至乎風險去做,忍耐三個月都是值得的,之前我見網上面有啲女孩子,在恢復期內,急不及待穿有鋼線胸圍擠胸部影相,後來個胸縮細晒,真係攞嚟搞。

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Please PM

別墅

回覆 tracytang 的帖子

Pm 了

大宅

回覆樓主:

可以pm資料我嗎,thx

首頁

尾頁

跳至