珠澳大橋 落車地點

organizer
|
請問座呢條橋既車過關, 去到珠海同澳門會係邊度落車的?

thanks
cibewong
|
organizer 發表於 18-10-23 08:48

thanks

請問知唔知收費多少,如果去澳門?
organizer
|
cibewong 發表於 18-10-23 13:57

好似$6x定 $7x
cibewong
|
organizer 發表於 18-10-24 07:25
好似$6x定 $7x

咁平過搭船一半喎。可以諗諗。
終極熊貓
|
cibewong 發表於 18-10-24 07:31
咁平過搭船一半喎。可以諗諗。

未喺全費喎
cattz288
|

過橋大巴$65
organizer
|

來回即係唔洗2百, 係抵
maymaysheep
|
60-70只係香港段收費,澳門段或珠海段玥收多次,唔係平架
kenshiro18
|
maymaysheep 發表於 18-10-24 08:48

點樣收多次啊?金巴價錢已經包去到澳珠口岸
cattz288
|
maymaysheep 發表於 18-10-24 08:48

啱啱再睇半價優惠

另有五折優惠票價,適用於未滿 12 歲或身高不足 1.2 米兒童、傷健人士和 65 歲或以上長者

呢個或字即係點? 係咪未過12歲就半價?
cattz288
|
organizer 發表於 18-10-23 08:48

thanks

https://www.gotrip.hk/464840/itineraryguide/macau_guide/%e6%b8%af%e7%8f%a0%e6%be%b3%e5%a4%a7%e6%a9%8b-%e6%be%b3%e9%96%80-%e5%b7%b4%e5%a3%ab-%e4%ba%a4%e9%80%9a/
good_pig
|

果段收幾蚊咋

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
organizer
|
剛睇新聞, 原來係澳門口岸個落車位要駁多架車先去碼頭,再去想去既酒店