來回慳百零蚊會唔會試?

乖D啦
|

https://skypost.ulifestyle.com.h ... A%E6%BE%B3%E9%96%80

試完請報料!

11月去澳門已經訂好酒店船飛冇得試.
mmya
|
到時我估船飛都會減價
ckfamily
|
乖D啦 發表於 18-10-23 09:42

如果可以一程車到澳門,我會試
Sumyeema1
|
乖D啦 發表於 18-10-23 09:42

唔為慳錢,係港珠澳大橋遊車河已是一道風景。
乖D啦
|
ckfamily 發表於 18-10-23 10:09
如果可以一程車到澳門,我會試
都係要轉車呀!
mercurycc
|
一程直到會試,係飛機望落人工島又幾靚。
kavenzou
|
我住西環,欣澳/東涌上車,65蚊直通巴+23蚊地鐵=88蚊,時間只係慢廿分鐘左右,我會試
wcpcelia    發表於 18-10-23 14:48
乖D啦
|
Sumyeema1 發表於 18-10-23 10:11
唔為慳錢,係港珠澳大橋遊車河已是一道風景。
下次再去想試搭
Ada2288
|
我都想試下搭車過港珠澳大橋睇下風景,但係屋企似乎去碼頭方便啲,所以應該未必會坐車
乖D啦
|
kavenzou 發表於 18-10-23 10:16
我住西環,欣澳/東涌上車,65蚊直通巴+23蚊地鐵=88蚊,時間只係慢廿分鐘左右,我會試
...
搭船去到信德等入閘出境, 都冇半個鐘, 搭巴士多廿分鐘真係差唔多時間.
tsung
|
mmya 發表於 18-10-23 10:02
到時我估船飛都會減價

同感
kavenzou
|
乖D啦 發表於 18-10-23 10:23
搭船去到信德等入閘出境, 都冇半個鐘, 搭巴士多廿分鐘真係差唔多時間.

吾計過關時間,齋提早去碼頭等上船嗰到都起碼十幾廿分鐘

之前暑假帶姐姐出境,澳門入境開曬櫃枱都排左成個幾鐘,希望大橋這邊吾會發生啦

二世龜
|
乖D啦 發表於 18-10-23 10:23

你坐車都要出境入境
pat2331
|
kavenzou 發表於 18-10-23 10:16
...

我都想去坐,見識下
無話可說
|
頭呢2個月唔會試,太多人心急見識會迫爆,聖誕後會考慮下既
終極熊貓
|
kavenzou 發表於 18-10-23 13:55

吾計過關時間,齋提早去碼頭等上船嗰到都起碼十幾廿分鐘

我用e道,成日都係10至15分鐘前先入去
咁搭巴士都要預時間㗎~
Protea
|
我怕暈船浪, 坐車只要唔太轉折我會坐。
creambb
|
感覺上轉3次車好似太轉折,都係坐船方便,我有暈船浪所以一定揀jetfoil
Vin仔媽
|
mmya 發表於 18-10-23 10:02
到時我估船飛都會減價

我都覺得會
牛牛牛牛
|
我覺得OK會試