兩大三細去飲

trenycebaby
|
人情4000+利是400o吾ok?
算吾算公價?
叮妹
|
除左我細佬,我其他人真系比吾起
ccli629
|
睇關係....
如果係好好朋友, 我會俾呢個價.
普通朋友$2000

不過我見過兩大三小(2-6歲), $500
trenycebaby
|
ccli629 發表於 18-10-23 11:07
睇關係....
普通朋友$2000

哦,親戚黎既,不過如果比成五六千銀好鬼甘呢
Happybabyhbb
|
trenycebaby 發表於 18-10-23 10:54
算吾算公價?

親人/好朋友OK啊!如果普通朋友就自己去,老公睇細路啦
iris5a
|
睇交情, 洗幾千蚊同細路去飲宴真係唔會捨得, 同佢地食BUFFET好過
smallyau
|
trenycebaby 發表於 18-10-23 10:54
算吾算公價?

我家姐個女嫁,我兩大三小( 3-6歲) 俾左1萬,好肉痛。不過係酒店擺
trenycebaby
|
smallyau 發表於 18-10-23 11:35
我家姐個女嫁,我兩大三小( 3-6歲) 俾左1萬,好肉痛。不過係酒店擺

咁多?
我就真係比吾起了
smallyau
|
trenycebaby 發表於 18-10-23 11:38

咁多?

佢係酒店擺,聽佢講要12000一圍,小朋友都佔坐位,同埋話晒家姐個女結婚,所以先俾咁多。如朋友我諗唔會帶晒去飲,好貴
chiliwu
|
ccli629 發表於 18-10-23 11:07
睇關係....
普通朋友$2000

當年我結婚, 99請咗佢朋友+舊老闆, 3大2小嚟飲, 俾咗$500人請
到叔仔結婚, 99應該冇再請佢
得閒姨
|
我都係兩大三細,飲我妹妹果餐,已經打左一兩金,諗住做多$5000人情就算
MrsPerthLiu
|

即係你係亞姨身分?
1萬都ok啦

我嫁嗰陣,我亞姨俾左一對金厄我,但冇其他人情,所以我覺得一萬現金都ok

c60300
|
我做姑姐都買對細對龍鳳鈪俾侄女結婚
tchui2013
|

咁親一定要,我哥嫁女,我兩個人都封兩萬
trenycebaby
|
tchui2013 發表於 18-10-23 13:14
咁親一定要,我哥嫁女,我兩個人都封兩萬

咁咪total四萬人情?三圍都得了,真係
出糧都冇咁多,年都係幾千就算
香港熊貓
|
我寧願食BUFFET好過
yaumuimui
|
MrsPerthLiu 發表於 18-10-23 11:50

即係你係亞姨身分?

但金厄應仲貴過一萬喎
Rain~*
|
想搭單請教下,我同父異母弟弟,感情麻麻過麻麻,我3個細路豆都冇食過佢一粒,你地會封幾多?我連個女仔叫咩名都唔知,我老公想我連去都唔好去,平日夜晚去淺水灣第二日又返工又返學
Fion710
|
除非自己屋企人(計埋夫家)最小$4000
親戚就$2000因為你得兩個大人,小朋友食得幾多!
Fion710
|
Rain~* 發表於 18-10-25 07:21
想搭單請教下,我同父異母弟弟,感情麻麻過麻麻,我3個細路豆都冇食過佢一粒,你地會封幾多?我連個女仔叫 ...

係我會回禮,反正關係麻麻,我平日有請飲都唔會去又要照顧小朋友自己又攰