自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章 食得好勳章

clibwm21295 發表於 18-10-23 11:27
平時除左傷風感冒,我好少身體出狀況,今次唔黎成三個月,先覺得要睇下,之前黎個時我都發現比以前少左血 ...

我同你情況好似, 不過我仲衰D, 狂爆瘡,一夜間果隻,M前同M來前十日 都一夜間爆。
前幾個月 M遲左成個星期,今個月就準時但係M勁少,3日清果隻。

可唔可以搭單問下,睇邊個婦科好?檢查得全面D? 如果經少 可唔可打通經針架?感謝各位

男爵府

可以看婦科,如果無性生活,會在肚面照超聲波,一樣可以找到子宮有無問題

kitbebe    發表於 18-10-23 12:28

複式洋房

ikokam 發表於 18-10-23 12:08
我同你情況好似, 不過我仲衰D, 狂爆瘡,一夜間果隻,M前同M來前十日 都一夜間爆。
前幾個月 M遲左成個星 ...

我依加下巴 keep住生嫁,好彩無全面 ,我又係你咁3日清,以前唔係咁,留都想知有無好婦科介紹~

複式洋房

3aaa_baby 發表於 18-10-23 12:13
可以看婦科,如果無性生活,會在肚面照超聲波,一樣可以找到子宮有無問題 ...

謝謝你,幾驚要塞野入去,都唔知點,聽聞好痛

男爵府

我未嫁前都試過三個月冇來,但我—向都不準時,最快個半月,但每次都不同,
我又無理,結婚後一年內都生到BB,
但我都建議你看醫生,安心D。

男爵府

回覆 Tyasnm 的帖子

我冇生喑瘡,皮膚ok

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章 食得好勳章

clibwm21295 發表於 18-10-23 12:16
謝謝你,幾驚要塞野入去,都唔知點,聽聞好痛

其實我早幾個月照過超聲波,都係肚皮照,不過佢話有陰影叫我內照多一次穩陣,我都有照,後尾佢話我一切正常。

跟住我冇再照其他啦..我都唔知原來可以驗血...有咩原因會令M量少??我今個月又飲雞精又飲紅棗水薑醋都食過都冇乜用。

大宅

2024年龍年勳章

可能係工作厭力大,去個旅行散下心應該會好D

複式洋房

ikokam 發表於 18-10-23 12:22
其實我早幾個月照過超聲波,都係肚皮照,不過佢話有陰影叫我內照多一次穩陣,我都有照,後尾佢話我一切正常。
...

你咁受得既,我有時燥少少就聲沙 , 可能應該再中醫外內調 ,

複式洋房

Tyasnm 發表於 18-10-23 12:17
我未嫁前都試過三個月冇來,但我—向都不準時,最快個半月,但每次都不同,
我又無理,結婚後一年內都生到B ...

係囉,如果之後諗住生b,都係要睇下隱陣

子爵府

clibwm21295 發表於 18-10-23 10:58
平時我黎m都唔係好準既,但今次足足遲左成3個月有多,我點做好?因為我仲係女仔係咪照睇西醫,俾佢照下定點 ...

睇西醫,同醫生講肚照唔好照陰超就得

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

試多個中醫,我早排遲左成個月,飲2劑第二日來了,你有冇戒凍飲?

伯爵府

clibwm21295 發表於 18-10-23 10:58
平時我黎m都唔係好準既,但今次足足遲左成3個月有多,我點做好?因為我仲係女仔係咪照睇西醫,俾佢照下定點 ...

會唔會壓力大呀

首頁

尾頁

跳至