有無遇過奇怪嘅收銀?

日月水火
|
今早去超市買完野比埋錢,收銀員比張單我時,我立刻伸手拎住它 但已過左三四秒左右,佢仍拎實(相信我一定要用多少少力先拎到但可能會扯爛張單,所以我便鬆開隻手 之後佢先放張單係我手上

叮妹
|
笑咗
Ho_BB
|
Mrs9588
|
我老公上次仲好笑,收銀問我老公要唔要番張收據,我老公話要,唔該,個收銀print 左張收據出黎,然後掉張收據落垃圾桶,我地兩個呆左
壞蛋獎門人
|
日月水火 發表於 18-10-23 11:40
今早去超市買完野比埋錢,收銀員比張單我時,我立刻伸手拎住它 但已過左三四秒左右,佢仍拎實(相信我一定 ...

我都笑左sorry
壞蛋獎門人
|
Mrs9588 發表於 18-10-23 12:19
我老公上次仲好笑,收銀問我老公要唔要番張收據,我老公話要,唔該,個收銀print 左張收據出黎,然後掉張收 ...

求結局收銀最尾點?你地最尾攞唔攞到張單?
日月水火
|
壞蛋獎門人 發表於 18-10-23 12:44
最尾果句就是結局。
親子皇帝    發表於 18-10-23 17:44
manfatcentre
|
今早去超市買完野比埋錢,收銀員比張單我時,我立刻伸手拎住它 但已過左三四秒左右,佢仍拎實(相信我一定 ...

做到傻左
HoshiSora
|

當時他一邊比張單你,一邊忙著其他事情嗎?
還是你和他一直對望?
HoshiSora
|
Mrs9588 發表於 18-10-23 12:19
我老公上次仲好笑,收銀問我老公要唔要番張收據,我老公話要,唔該,個收銀print 左張收據出黎,然後掉張收 ...

忙中有錯⋯⋯
Mrs9588
|
壞蛋獎門人 發表於 18-10-23 12:44

冇呀
tsung
|
日月水火 發表於 18-10-23 14:53
最尾果句就是結局。

一場無形的角力