有冇JM呢排都打算帶小朋友去野餐?

kcm81283
|
呢排天氣涼咗唔少~
禮拜六日諗住同C6一齊帶小朋友去迪欣湖野餐
依家已經開始期待緊!
有冇JM呢排都打算帶小朋友去野餐呀?

fanyi02211990
|
有呀!
不過就打算近近地去下大埔海濱就算~
都係志在比小朋友開心下啫

Mrs.Jay
|
我對上兩個星期日都有去,去左佐敦谷同啟德郵輪碼頭,2點幾玩到6點,又唔太熱,又無咩蚊,真係好舒服
wcpcelia    發表於 18-10-24 18:53
寶貝豬豬234
|
打算下個月頭搞野餐生日會
tester5
|
kcm81283 發表於 18-10-23 12:29
呢排天氣涼咗唔少~
依家已經開始期待緊!

有,測完驗就去郊遊,想去BBQ。
希望派完卷,唔會先自己燒焦吧~
20150618bb
|
呢排天氣涼咗唔少~
依家已經開始期待緊!
呢個星期日去雷公田BBQ
jhjac
|
迪欣湖唔錯呀~
不過上次帶仔仔去唔記得帶蚊怕水,搞到仔仔比d衰蚊咬到成腳都係
貓頭雀
|
呢排天氣涼咗唔少~
依家已經開始期待緊!

記得防蚊呀,果度勁毒
花見小路
|
諗住近近地金鐘咋
jhjac
|
貓頭雀 發表於 18-10-23 18:45
記得防蚊呀,果度勁毒

係呀!!!
我仔仔上次真係中曬招,樓主真係要記得帶定防蚊嘢
kcm81283
|
Mrs.Jay 發表於 18-10-23 16:46
我對上兩個星期日都有去,去左佐敦谷同啟德郵輪碼頭,2點幾玩到6點,又唔太熱,又無咩蚊,真係好舒服
...

係呀~我都係見呢排天氣咁好先打算帶小朋友出去玩下!
kcm81283
|
jhjac 發表於 18-10-23 18:44
迪欣湖唔錯呀~
不過上次帶仔仔去唔記得帶蚊怕水,搞到仔仔比d衰蚊咬到成腳都係 ...

陰功豬囉!
屋企個支蚊怕水都就黎用完,呢兩日都要去買支新既先得

Ng_Taitai
|
上星期去完,玩到太陽落山后先走,搞到囡囡一唔小心比蚊到成腳都係
ami123
|
花見小路 發表於 18-10-23 20:09
諗住近近地金鐘咋

我上次都係帶小朋友去個邊~都幾舒服
ami123
|
kcm81283 發表於 18-10-24 18:38
陰功豬囉!
屋企個支蚊怕水都就黎用完,呢兩日都要去買支新既先得

係買就買埋防蚊手帶比小朋友帶啦
雙重保護呀嘛,依家有d公仔版既防蚊手帶都幾靚(我通常就買珮X既,防蚊效果幾好)

吖B
|
呢排天氣涼咗唔少~
依家已經開始期待緊!

明天去禾田喜山種植園燒烤兼任玩,星期日去野餐
tasa
|
呢排天氣涼咗唔少~
依家已經開始期待緊!

岩岩去了海濱長廊玩吹泡泡,明天準備去露營
catfitfit
|
哩排去行山遠足真係要做好防蚊,之前山竹侵港,呱咗嘅樹未及清理,好多發霉發臭都未及清理,吽咗好多蚊……
kcm81283
|
ami123 發表於 18-10-26 16:21
係買就買埋防蚊手帶比小朋友帶啦
雙重保護呀嘛,依家有d公仔版既防蚊手帶都幾靚(我通常就買珮 ...

多謝JM推介~琴日玩得好開心,而且小朋友都冇比蚊咬到
kcm81283
|
tasa 發表於 18-10-26 16:45
岩岩去了海濱長廊玩吹泡泡,明天準備去露營

去邊度露營咁開心呀?