自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

伯爵府

Ashleycorina 發表於 18-10-23 15:45
係呀,其實係睇個人喜好,等於有香港男鍾意眼大雙眼皮,都有鍾意單眼皮,鳳眼。
我自己圈子都有好多鬼,佢 ...

其實呢輯嫁到世界邊端有幾個人妻外貌都唔差,好似呢兩集法羅人妻,我覺得佢幾靚喎,另外以色列人妻後生時唔錯呀(而家老左但外型都唔差),仲有睇預告遲下有個波蘭人妻本身都係空姐,睇相片個樣都幾好,我唔覺鬼佬只鍾意單眼皮鳳眼嗰種

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

sabun 發表於 18-10-23 13:24
同埋發覺外國人揀亞洲女人的taste都不太高耍求,覺嗎?

計邊樣先?外表?

子爵府

洋鬼子,確實係浪漫多多,有情飲水飽,但唔會有飽飯食

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

sabun 發表於 18-10-23 13:24
同埋發覺外國人揀亞洲女人的taste都不太高耍求,覺嗎?

絕對同意~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

珍珠宮

王國教室勳章

Conybrownbb 發表於 18-10-23 15:52
其實呢輯嫁到世界邊端有幾個人妻外貌都唔差,好似呢兩集法羅人妻,我覺得佢幾靚喎 ...

係囉
我係好深雙眼皮同大眼㗎,我姐同妹都係,我地三個都係同外國人結婚,唔係只揀外國人,係咁啱都係同外國人咋。
我老公鍾意女仔眼大同雙眼皮,我話女仔單眼皮長面好有型,佢話最怕Lucy liu 同Mulan 樣,所以係個人喜好

男爵府

Ashleycorina 發表於 18-10-23 15:45
係呀,其實係睇個人喜好,等於有香港男鍾意眼大雙眼皮,都有鍾意單眼皮,鳳眼。
我自己圈子都有好多鬼,佢 ...
可能頂唔順D 鬼妹大女人性格, 中國女仔始終冇佢地咁大女人. 有D 鬼仔好BUY

伯爵府

Angel_Rose 發表於 18-10-23 15:47
依集漏左睇,講多啲丫~謝謝

話說個女仔追韓星,追到去首爾,有日坐的士,又唔知點解語言不通之下交換左電話號碼,佢返香港後,大家仲保持聯絡,最搞笑語的係用google translate 來chat
如是這見過幾次就決定嫁去韓國啦。
果位韓國大叔又對佢好好好,睇落都幾幸福㗎

珍珠宮

王國教室勳章

Pink_Cake 發表於 18-10-23 16:10
可能頂唔順D 鬼妹大女人性格, 中國女仔始終冇佢地咁大女人. 有D 鬼仔好BUY

...

點會呀
乜你識d鬼妹好大女人咩?
我識咁多都無乜

別墅

Onlok 發表於 18-10-23 14:24
乜嘢國籍都得?
我自認全黑就麻麻哋

黑唔緊要,但個身唔好臭臭哋

公爵府

sabun 發表於 18-10-23 13:22
我都後悔點解後生時唔勇敢出國讀書或流浪吓,可能家吓已在世界邊端了!
ps:我like鬼佬的。
所以 ...

我身邊去留學嘅同學仔,多數嫁返當地華人,亦有d嫁黑人,白人就真係無。
有能力我都打算比我女行呢條路,唔係逼佢,去外國起碼多個選擇

珍珠宮

LittleRoxie 發表於 18-10-23 15:52
我都差d可以嫁鬼佬
人地家旅仲要係歐洲公爵
但自己怕西餐太飽肚(明就明)

有冇後悔

禁止訪問

好媽媽勳章

水晶宮

我遇到追我d鬼佬,好唔掂,諗起都打冷陣

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

冇必要美化d 老外, 佢地咪又係人一個... 有d 係幾好又顧家, 但都有d 係衰, 甚至變態....

子爵府

月見草 發表於 18-10-23 14:18
曾經有朋友嫁俾蘇格蘭佬,明明朋友英文非常好,但係鬧交時一定要用廣東話,佢話幾好英文都唔夠佢老公好,點 ...

証明骨子裡永遠係香港人。講真用番廣東話鬧交先鬧得到當時嘅精髓 , 句句到肉

珍珠宮

我都後悔點解後生時唔勇敢出國讀書或流浪吓,可能家吓已在世界邊端了!
所以 ...

朋友去咗嫁咗鬼佬,生活不好,好似跟着鬼佬做犯法野,佢D舊同學中伏

子爵府

鬼佬後生時就算幾風流淫亂,
9成9鬼佬肯簽字娶呢個女人就會專一到尾,而且仲好識搞情趣,起碼我老公工作、生活圈識的鬼佬都係咁,反觀華人區,過半數以上朋友婚後都有偷食經驗,甚至為第三者離婚。
我也不反對我女嫁鬼佬,反而我女話唔想,因為佢從小思想都太傳統,依家佢身邊追求者鬼佬多過人,但佢話完全唔過電。

伯爵府

mammycat1818 發表於 18-10-23 16:56
証明骨子裡永遠係香港人。講真用番廣東話鬧交先鬧得到當時嘅精髓 , 句句到肉
...

有個鬼佬舊同事,晌香港娶左個本地圍村太太,佢話當初想學廣東話係因為想知個外母平日鬧佢啲咩

珍珠宮

所以 ...

我估英文要ok講得下先大機會?如果唔係點溝通,除非個樣好吸引到佢

珍珠宮

asa2012 發表於 18-10-23 16:21
話說個女仔追韓星,追到去首爾,有日坐的士,又唔知點解語言不通之下交換左電話號碼,佢返香港後,大家仲 ...
好浪漫~佢地二人之間有好強的緣分

首頁
12345...6

尾頁

跳至