有無JM 响港怡生?

Sweetsugarwin
|
有無JM 响港怡生?我住港島區, 去左睇過個環境唔錯, 幾舒服, 地點又近我, 唔知大家覺得點?
leng1999
|
Sweetsugarwin 發表於 18-10-23 16:07
有無JM 响港怡生?我住港島區, 去左睇過個環境唔錯, 幾舒服, 地點又近我, 唔知大家覺得點? ...

非常靜,屋企人系個樹就醫。ok啦,起碼唔似養和成個街市咁
tkop
|
Sweetsugarwin 發表於 18-10-23 16:07
有無JM 响港怡生?我住港島區, 去左睇過個環境唔錯, 幾舒服, 地點又近我, 唔知大家覺得點? ...

你幾時去過
JD930
|
leng1999 發表於 18-10-23 18:27
養和真係......
leng1999
|
tkop 發表於 18-10-23 18:28
你幾時去過

今日佢仲系醫院
Jumboshrimp
|

用街市形容的確好啱。多人到暈,又嘈。多過一半是大陸人
wcpcelia    發表於 18-10-24 19:40
JD930    發表於 18-10-24 12:28
Changargar
|
阿仔係港怡出世,醫生好好, 姑娘好關心我地, 真係好warm 架,
環境真係一流, 似酒店多過醫院.
佢地有保安腳環; 抱岩BB 會播開心既音樂, 抱錯會有 alert , 唔怕抱錯B, 住到唔捨得走
Changargar
|
同感, 我以前以為得公立先會咁嘈...

JD930
|
Changargar 發表於 18-10-24 12:24
阿仔係港怡出世,醫生好好, 姑娘好關心我地, 真係好warm 架,
佢地有保安腳環 ...
好好啊
hoiching0516
|
Changargar 發表於 18-10-24 12:24
佢地有保安腳環 ...

貴唔貴? 係駐院醫生接生?
Changargar
|
hoiching0516 發表於 18-10-24 12:47
貴唔貴? 係駐院醫生接生?
我覺得唔貴, 其實佢地網頁都有開刀同順產既價錢可以參考, 2人房呢個價錢我唔會覺得貴
我全個產程都係睇高醫生

Sallylamy
|
emmmacyk 發表於 18-10-24 15:58
係呀,我就係窮媽
飲哂湯水,勁泵,都唔夠阿仔食,勉強餵到5個月就算
之前聽講, 最少都半年至一年最好, 加固之後會慢慢食少D

Chu狗狗
|
我都諗緊, 之前去左行tour, 聽過佢地介紹過, 新開個環境真係好靚, 好唔錯, 個陣仲介紹過佢地有中央監測胎兒心聲系統, 護士可以係護士站遠程監測產房內所有母親和胎兒情況, 夜晚媽媽休息都放心D, 知我幾時作動嘛
labyrinthwy
|
打左去問, 係個到生仲有免費產前講座, 另外仲有嬰兒按摩班上, 但自費, 話可以親子, 好似幾好咁
kkBww
|

我一月尾生,你幾時edd?
candice0088
|
港怡 真係好好。未響果度生過。但會去睇急症...姑娘醫生都非常好。仲會主動拎被比病人家人披住怕你等得耐凍親,小朋友試過入院...真係好似酒店。鮑魚雞粥超好味...
走既時候 樓下保安會問你住邊幫你call 定的士。到左叫你上車...
好過酒店
米豬蓮
|
我女今日出院,真係超安靜佢第三次入呢間
puiyeelove
|
回覆 Changargar 的帖子

請問jm 高醫生全名^^我去左港怡個talk, 都諗住喺度生. 駐院好似得黃康素醫生?
但出面掛單港怡既醫生費好貴, $38K-$45K (標準房) 比去養和仲要貴.
想請問高醫生醫生費幾錢吖? 謝謝jm