有冇jm試左高鐵由香港出發啦

good_pig
|
我打算3d2n桂林快閃

tks
novoma
|
good_pig 發表於 18-10-23 16:26
我打算 3d2n 桂林快閃 ...
你查埋來回班次時間先, 印象中每日只有一班, 去到已經 15:xx, 回程都係食完午飯左右就開車, 所以 3D 2N 不太實際.
good_pig
|
novoma 發表於 18-10-23 17:00
你查埋來回班次時間先, 印象中每日只有一班, 去到已經 15:xx, 回程都係食完午飯左右就開車, 所以 3D 2N 不 ...

我check左啦,所以其實得一日全日
|
good_pig 發表於 18-10-23 17:37
我check左啦,所以其實得一日全日

有無打算深圳轉車,咁有2日多小小喎
good_pig
|
12312 發表於 18-10-23 18:05
有無打算深圳轉車,咁有2日多小小喎

我地順想貪得意試車,同埋剛剛有分free晚酒店房
seaheart88
|
good_pig 發表於 18-10-23 16:26
我打算3d2n桂林快閃

tks

我想去三日兩夜潮州香港高鐵出發
good_pig
|
seaheart88 發表於 18-10-23 19:28
我想去三日兩夜潮州香港高鐵出發

我覺得呢d 中線先抵試,我睇左去長沙,貴過機票,唔想試啦
Readinhk
|
good_pig 發表於 18-10-23 19:31
我覺得呢d 中線先抵試,我睇左去長沙,貴過機票,唔想試啦

潮汕+福建那條線會平少少,其實廈門也是個不錯的選擇,每天有3,4班車

香港高鐵時間表+票價 (西九龍出發到40個車站資料) 之一
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22006483

香港高鐵時間表+票價 (西九龍出發到40個車站資料) 之二
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22006551

他人
|
多謝分享
good_pig
|
Readinhk 發表於 18-10-23 20:24
潮汕+福建那條線會平少少,其實廈門也是個不錯的選擇,每天有3,4班車
都可以睇下
vcjs
|
請問你們點買票, 現場有得買嗎?
good_pig
|
vcjs 發表於 18-10-24 16:43

我打算klook訂
seaheart88
|
vcjs 發表於 18-10-24 16:43

手機微信可以買好方便。。
唔用微信都可以上網直接買。。。
vcjs
|
seaheart88 發表於 18-10-24 17:19
手機微信可以買好方便。。
唔用微信都可以上網直接買。。。

請問你在那個網訂?
seaheart88
|
vcjs 發表於 18-10-24 20:30
請問你在那個網訂?

Trip.com又有。。。中旅又有。。微信也可

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
vcjs    發表於 18-10-29 00:46