入秋喺時候買皮䄛,share iro leather jacket,好低

Beibeisam
|

Share 下新買嘅Iro 皮䄛同最近買的chic H, 件皮䄛好低呀,平時Iron 皮䄛要10K .
大家覺得靚嗎?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Cheuk2012    發表於 18-10-23 21:32
coolalalala
|
Beibeisam 發表於 18-10-23 16:43
Share 下新買嘅Iron 皮䄛同最近買的chic H, 件皮䄛好低呀,平時Iron 皮䄛要10K .
大家覺得靚嗎?

你一定好瘦....著到36碼IRO
我覺得好靚但太窄.......
wcpcelia    發表於 18-10-24 10:03
juliehnl
|
Beibeisam
|
coolalalala 發表於 18-10-23 17:07
你一定好瘦....著到36碼IRO
我覺得好靚但太窄.......

我都唔係太瘦,啱啱好拉到拉鍊,我鍾意slim fit, between 買個時齊碼的,$4000 應該算好低哦。
coolalalala
|
Beibeisam 發表於 18-10-23 17:23
我都唔係太瘦,啱啱好拉到拉鍊,我鍾意slim fit, between 買個時齊碼的,$4000 應該算好低哦。
...

黑色? 好抵呀
我見其他色有減到呢個價 但黑色唔減
佢冬季啲皮褸厚少少又唔減 春夏季款先減 但其實季季個cut都差唔多咁
tarejackie
|
Beibeisam 發表於 18-10-23 17:23
...

靚喎
你喺邊度買?
appleyuen
|

Beibeisam
|
coolalalala 發表於 18-10-23 17:35
黑色? 好抵呀
我見其他色有減到呢個價 但黑色唔減
佢冬季啲皮褸厚少少又唔減 春夏季款先減 但其實季季個c ...

其實係灰黑,但睇落接近黑色,我買嗰日仲有呢隻色,兩隻色都齊碼。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Cheuk2012    發表於 18-10-23 21:33
Beibeisam
|
tarejackie 發表於 18-10-23 17:36
靚喎
你喺邊度買?

你睇上面張相有個網址的。
ChloeMa
|
係乜嘢皮嚟呢?
Jonimama
|

ungela914
|
對䄂長唔長呀?我因為好細粒所以買褸好麻煩!我着緊Maje D size 都okay!
Beibeisam
|
ChloeMa 發表於 18-10-23 18:36
係乜嘢皮嚟呢?

羊仔皮
wcpcelia    發表於 18-10-24 10:04
Beibeisam
|
ungela914 發表於 18-10-23 19:28
對䄂長唔長呀?我因為好細粒所以買褸好麻煩!我着緊Maje D size 都okay!
...

我著size 36長過手腕1.5 吋左右
Cheuk2012
|
回覆 Beibeisam 的帖子

Very nice
tsung
|