有冇做過藍光美白牙齒?

panyeung
|
效果如何?要做幾多次先有效?又可以keep 幾耐? thx
cindy618
|
同問
kkk2015
|
想知,推
YSusanna
|
幾個fd 同我一齊做過
無咩效果 果間都出名 hkbxxxclub
wakanda
|
YSusanna 發表於 18-10-24 19:36
幾個fd 同我一齊做過

呢間冇用架?我仲諗住去試下添
panyeung
|
YSusanna 發表於 18-10-24 19:36
幾個fd 同我一齊做過

好彩問吓啫
currypigpig
|
我近排去左貼美白牙貼, 話KEEP到15年, 24號車薄左D牙, 下星期三真貼.

panyeung
|
currypigpig 發表於 18-10-26 14:22
我近排去左貼美白牙貼, 話KEEP到15年, 24號車薄左D牙, 下星期三真貼.

就係唔想車薄D牙,想睇下有咩其他辦法有效
Kwokbeauty
|
hkblxxclub係ig廣告賣得好勁,係咪真係有用?
同埋係咪做一次就搞掂?洗唔洗keep住定期做?
YSusanna
|
panyeung 發表於 18-10-25 14:23
好彩問吓啫

係呀 無必要sai 呢d 錢 做埋無效果既野
YSusanna
|
Kwokbeauty 發表於 18-10-26 19:39
...

佢會一開始講黃d 你排牙 做完又講大d 白左既度數
當然唔係一次搞掂
我寧願去做牙貼片呀 起碼揀左果隻白 就真係出果隻白丫 唔洗比左咁多錢都無咩效果囉

panyeung
|
YSusanna 發表於 18-10-26 19:44

佢會一開始講黃d 你排牙 做完又講大d 白左既度數

請教,牙貼片邊度做?大概咩價錢?維持幾耐?
currypigpig
|
我整左9萬几16隻牙
可分期
Refer 你, 你可以免費上去資詢先
你有興趣就pm 我嗽, 費事以為我賣廣告
過程落左麻膏完全唔痛
但整完你預左咬唔到野一排

honeycrystal
|
藍光美白牙齒驚會傷牙吖,做牙貼片好過喇,同埋keep得都耐d,費事煩
panyeung
|
honeycrystal 發表於 18-11-2 19:16
藍光美白牙齒驚會傷牙吖,做牙貼片好過喇,同埋keep得都耐d,費事煩

請問大概咩價錢?
anju
|
currypigpig 發表於 18-10-27 09:20
我整左9萬几16隻牙
可分期
Refer 你, 你可以免費上去資詢先

請問是否glemsmile? 9萬幾好貴!你覺得值嗎?

triplek
|
panyeung 發表於 18-10-23 18:29

無用好廢的
Junjuncheung
|
Kwokbeauty 發表於 18-10-26 19:39
...

無用!慳番的錢
cicibaii
|
panyeung 發表於 18-10-23 18:29

藍光真係冇咩用 牙貼片反而有用 我做果到效果幾好 因為我食煙 牙比較黃 同有小小牙蔬 做完後距可以幫我解決到依兩個問題 到依家做左3年幾都仲係一樣咁 所以覺得幾好
chann902
|
無用架仲好傷牙添