真係火! skinstore 網購貨又石沉大海 ( update在9樓)

littlemelody
|

到目前為止狀態仍然是這樣

不解釋請看圖

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
temilyt
|
littlemelody 發表於 18-10-23 18:50
到目前為止狀態仍然是這樣

不解釋請看圖

最近都想係 skinstore 買
而家送貨咁差嘅
|
temilyt 發表於 18-10-23 19:28
最近都想係 skinstore 買
而家送貨咁差嘅

最火係要俾運費㗎
mimilam19
|
littlemelody 發表於 18-10-23 20:22
最火係要俾運費㗎

我9月中訂左都成個月先到,期間仲追過2次,回覆話要一個月都唔到至可以處理。今次之後都冇興趣再訂
|
mimilam19 發表於 18-10-23 23:31
我9月中訂左都成個月先到,期間仲追過2次,回覆話要一個月都唔到至可以處理。今次之後都冇興趣再訂
...

咁你個parcel tracking 期間有冇update呀?

我嗰單就係28/9 parcel data received 咗之後到而家都未update過
|
mimilam19 發表於 18-10-23 23:31
...

離曬譜嘅, 人哋嘅免運費都冇咁差㗎 佢仲要收錢
mimilam19
|
littlemelody 發表於 18-10-23 23:40

咁你個parcel tracking 期間有冇update呀?

我好你少少,我係25/9之後冇update,所以追佢reply

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
|
mimilam19 發表於 18-10-24 16:46
我好你少少,我係25/9之後冇update,所以追佢reply

追skinstore 無用, 佢地都update 到tracking status. 間European econ. 超廢。我唔明要比運費都找間咁差的做shipping

今日status 仲喺同上面圖一樣,由28/9 Parcel data received 後到而家原封不動 ,睇來凍過水,呢次可能要claim refund

Skinstore CS 話 by 29/10 收不到货才再聯絡他們。
|
終於等到29號, 我聯絡咗客服, 客服查完之後證實咗係冇寄到畀我 佢哋話可以補寄或者 退錢, 咁我再問我原本 買滿額嘅贈品仲有冇, 佢哋話無,所以我就要求退錢
Chole
|
真係好離譜