就到雙11啦(emoji)

lamchunmui
|

Share都唔為意就快就到雙11啦~香港愈黎愈無節日氣氛~不過都係要買買買!

sjnl43
|
回覆 lamchunmui 的帖子

唔會係呢D 日子再買, 唔見左件貨, 追佢答你揾唔到, 無下文

Alex123
|
lamchunmui 發表於 18-10-23 19:24
如果見唔到啲人開post
Share 都唔為意就快就到雙11啦(emoji)香港愈黎愈無節日氣氛(emoji)(emoji)不過都係 ...

算吧啦!先markup再減价,實際上唔係減好多。
貨運又煩,無謂貼錢買難受。
唔買就最省錢。
wcpcelia    發表於 18-10-24 19:33
bb2
|
Alex123 發表於 18-10-23 19:47
唔買就最省錢。

無錯,貪平買買買,最後未必用得著,唔買最啱
wcman    發表於 18-10-31 22:46
Poyau
|
見平買咗用唔着可能仲嘥錢
PerryChak
|
lamchunmui 發表於 18-10-23 19:24
如果見唔到啲人開post
Share 都唔為意就快就到雙11啦(emoji)香港愈黎愈無節日氣氛(emoji)(emoji)不過都係 ...

之前話雙11買,雙12都未送到上年睇報紙話太多人買嘢,成個倉啲貨多到爆,單又亂,做到啲人發脾氣亂掉,分分鐘買到嚟爛曬,啲價錢又係mark高咗再扮減價嘅
peonica
|
試過一次咪搞。
lamchunmui
|
sjnl43 發表於 18-10-23 19:41
回覆 lamchunmui 的帖子

唔會係呢D 日子再買, 唔見左件貨, 追佢答你揾唔到, 無下文

我又未試會唔見貨,不過聽到都覺得煩,淘寶唔見野都唔知搵邊個好...
lamchunmui
|
Alex123 發表於 18-10-23 19:47
唔買就最省錢。

有啲markup 左都比香港平(emoji)(emoji)有啲係雙11又會平啲...好矛盾(emoji)不過見到有平 我又會忍唔住買(emoji)
sangria
|
趕喺11.11 前淘就真
不過,有d都真係平,例如書
lamchunmui
|
Poyau 發表於 18-10-23 20:52
見平買咗用唔着可能仲嘥錢

以前會乜都買、真係買左好多唔咁使既野....依家會睇住買,不過你講得出 應該懂得消費懂得買嘢(emoji)(emoji)
東東媽咪
|
我件貨去到深圳出吾到口話違禁品,送返昆明,來回我比運費,乜都收吾到蝕咗
wcpcelia    發表於 18-10-24 19:33
lamchunmui
|
PerryChak 發表於 18-10-23 20:59
之前話雙11買,雙12都未送到上年睇報紙話太多人買嘢,成個倉啲貨多到爆,單又亂,做到啲人 ...

嘩....有啲離譜wor 咁耐都未送到不過我都係買啲近深圳既 快啲送到~我會考慮埋地點~
lamchunmui
|
peonica 發表於 18-10-23 21:00
試過一次咪搞。

有時雙11就好像打仗(emoji)
lamchunmui
|
sangria 發表於 18-10-23 21:20
趕喺11.11 前淘就真
不過,有d都真係平,例如書

Blockgame 都平啊
sangria
|
lamchunmui 發表於 18-10-23 21:30
Blockgame 都平啊

咩嚟㗎
lamchunmui
|
東東媽咪 發表於 18-10-23 21:25
我件貨去到深圳出吾到口話違禁品,送返昆明,來回我比運費,乜都收吾到蝕咗
...

我個fd話 有時貨物名可以寫大路少少 唔一定係件貨既真名 都可以係類別名稱 咁會易啲過到關~有時咩你又都冇就會彈返轉頭
lamchunmui
|
sangria 發表於 18-10-23 21:31
咩嚟㗎

哎啊....組合左個字Tim 係board game啊其中有個叫Unlock 定 Un Block 好正!不過只係玩一次就會記得(emoji)(emoji)(emoji)
sjnl43
|
lamchunmui 發表於 18-10-23 21:18
我又未試會唔見貨,不過聽到都覺得煩,淘寶唔見野都唔知搵邊個好...

貨款比晒, 運費比晒, 求助無門, 好似乞咁都乞唔返自己件貨, 你覺得我有咩感受?

投訴重死, 下次買野, 比完錢日日check 住電腦, 電話無响過, 居然電腦話巳派貨一次

好在我上次留底司機電話, 一打去我個網名係xx 第一句你件貨送左, 第2句話我未打比你架喎

姪晒口,根本無諗過我會留電話, 投訴只會mark 低你電話網名, 下次有得你受, 官網喎
sangria
|
lamchunmui 發表於 18-10-23 21:36
哎啊....組合左個字Tim 係board game啊其中有個叫Unlock 定 Un Block 好正!不過只係玩一次就會 ...

board game有興趣。 link please