冇了

wai112800
|

一包四條,$26.x,入面全部都蛀曬

catlover1026
|
咁都得
feclagnes
|
wai112800 發表於 18-10-23 21:33

有單就攞去退貨
trendy007    發表於 18-10-23 21:46
QY08040408
|

cindy618
|
feclagnes 發表於 18-10-23 21:35
有單就攞去退貨

支持,咁太離譜
洋洋
|
feclagnes 發表於 18-10-23 21:35
有單就攞去退貨

冇單都攞去退貨
qqwong
|
BBJOJO
|

小星兒
|
拎返去退啦!
00女
|
plumtree
|

兩星期前中左伏啦!呢度有人話台灣番薯都好好食,我見到咪買包囉。點知。我以為係我唔識揀至咁咋
babywater
|

唔係被蟲蛀,系放的時間太長出哂芽,之後就變空心,佢哋整走d芽繼續賣,我在街市買也中過招,下次買蕃薯要揀表面平滑的,有一點點一躂躂果d就是出過芽
wai112800
|
小星兒 發表於 18-10-23 22:09
拎返去退啦!

我有單,不過蕃薯已經掉曬落垃圾桶,仲可以去叫退錢?
wai112800
|
plumtree 發表於 18-10-23 22:11
兩星期前中左伏啦!呢度有人話台灣番薯都好好食,我見到咪買包囉。點知。我以為係我唔識揀至咁咋 :toocold ...

我就係諗住貴D、又台灣野,應該好好味先買
MKma
|
我一兩年前在百X買咗三條獨立一條包裝的鯖魚柳,解凍後一洗,啲肉係梅到溶咗咁,三條都係! 惠康,Aeon啲魚柳未試過咁!
靚靚C9
|

plumtree
|
wai112800 發表於 18-10-23 22:26
我就係諗住貴D、又台灣野,應該好好味先買

其實番薯我堅係唔識揀。好似呢度有人推介嘅印尼薯,醜到揀唔落手,包包都好似發毛爛晒咁。旦啲人話好食。我以為樣衰係正常,見佢表皮一樣唔靚仔咪買囉。點知...
我昨日剛剛中完另一個伏。又係印尼薯。今次呢隻種冇咁樣衰,係小衰。我烚完食食下愈食愈啡,扔左半條。另外兩條摸到有啲地方仲好硬,起晒粉塵咁,好干,啡晒。我唔敢再撩開睇。驚見到我最驚嘅蟲。立馬扔晒。連未烚嗰幾條都扔埋。今次喺a字超市買㗎。激氣呀!啲野唔新鮮都賣。
Ashleycorina
|
我都買過,得一條無爛,攪到picnic 無得食
pakhop
|
FJmom
|
我有次都係咁,我拿回去退返$