自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我現在用電腦版的渣打internet banking, 但無法login, 手機認證20秒都無任何反應

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

orangeca 發表於 18-10-23 21:38
我現在用電腦版的渣打internet banking, 但無法login, 手機認證20秒都無任何反應 ...

有用過。
我而家試下入唔入到
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

orangeca 發表於 18-10-23 21:38
我現在用電腦版的渣打internet banking, 但無法login, 手機認證20秒都無任何反應 ...

我入到喎!!28號先至系統提升

子爵府

入到

男爵府

Flowerpig 發表於 18-10-23 21:45
入到

我要用離線密碼先得, 莫名其妙。

但要加一個新的credit card account number 找數就又唔得

寶石宮

orangeca 發表於 18-10-23 21:53

但要加一個新的credit card account number 找數就又唔得

咁麻煩

男爵府

crystal媽咪 發表於 18-10-23 21:45
我入到喎!!28號先至系統提升
終於得了

寶石宮

orangeca 發表於 18-10-23 21:59
終於得了

禁止訪問

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

自從用左手機上渣打之後, 用電腦開親都要係手機度確認.

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

kitbebe 發表於 18-10-24 12:06
自從用左手機上渣打之後, 用電腦開親都要係手機度確認.

係!double cfm! 都係件好事!
放下自在

別墅

orangeca 發表於 18-10-23 21:53

我今朝用MOBILE APP 都入到, 佢要我重新LOGIN ACC 同PW, LOGIN過一次之後, 我岩岩再LOGIN 用返TOUCH ID 都得, 我估可能BACKGROUND 有系統更新/保安提升之類, 銀行時不時都有呢D

男爵府

Jabinego 發表於 18-10-24 11:17
我LOGIN 到無問題呀, 佢叫用手機認証完之後就LOGIN 到, 你都可以試下, 其實都係照跟STEP 做就OK

我昨晚就係手機認證唔同步, 超過1分鐘都無, 搞到煩到死

首頁

尾頁

跳至