親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

呢度介紹左幾間都唔錯

https://travel.ulifestyle.com.hk/news/detail/25191/%E6%9D%B1%E4%BA%AC%E6%96%B0%E5%AE%BF%E7%87%92%E8%82%89%E6%94%BE%E9%A1%8C6%E9%81%B8-a5%E7%B4%9A%E9%BB%91%E6%AF%9B%E5%92%8C%E7%89%9B-%E9%80%A3%E9%8E%96%E7%87%92%E8%82%89%E5%BA%97-24%E5%B0%8F%E6%99%82%E4%BB%BB%E9%A3%9F%E5%9C%8B%E7%94%A2%E7%89%9B

子爵府

kekawai 發表於 18-10-27 18:05
最平果種任食唔係7千幾yen咩? 點解話過千蚊?

我今年食過最平嗰個「任食餐」,記得大概千鬆d港幣for兩個大人。
我地帶住一個小朋友(不收費年齡),我覺得食物幾好嘅,佢嘅蟹就麻麻,將貨比價牛算不錯,而服務態度係值得讚嘅。
我地比預約時間早左少少到,都已經set好枱可即入

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

周遊東京介紹呢間都好似好正
https://www.google.com.hk/amp/s/s.tabelog.com/tokyo/A1301/A130101/13029879/top_amp/

伯爵府

seaheart88 發表於 18-10-24 11:50
有一次玩完北海道。。落羽田係台場住。。去咗一間烤肉店。。我就覺得好食囉

公爵府

回覆樓主:

昨晚食咗,食最平¥7千幾,我哋主要食牛,牛就高級里脊肉好食,冇食豬雞,蟹因燒,有啲乾,加了¥1000任飲普通飲品所以有2小時食,總數¥萬七左右,抽風麻麻,老公話要食,試過就算。最好味竟然係泡菜。

子爵府

Joey8 發表於 18-10-23 22:22
成千蚊一個人放題都咁多人推介,唔知食唔食好?二個人二千蚊散叫係咪仲好?
...

去過一次 唔會再去

珍珠宮

鬆一鬆 發表於 18-11-7 19:52
去過一次 唔會再去

唔該曬

伯爵府

回覆 seaheart88 的帖子

JM, 請問在台場哪裡? 睇相已經好吸引

首頁

尾頁

跳至