大埔中醫推薦

麵包少奶奶
|
想調理身體生小朋友,請問大埔有中醫推薦嗎?另想請問診金藥費大幾約多? 係藥粉嗎? 謝謝
catcat_yu
|
麵包少奶奶 發表於 18-10-23 23:20
想調理身體生小朋友,請問大埔有中醫推薦嗎?另想請問診金藥費大幾約多? 係藥粉嗎? 謝謝
...

我睇新達廣場農本坊陳霞。半年幫我調經回覆正常
cavy0511
|
...

我睇黃樹棠本人, 有藥粉
momomee
|
...

剛有左,有多囊,同老公一齊睇左一個月就有了。係太和,有需要可PM
yipyip82
|
我睇東叔,睇左2個月,個人暖左,排卵前分泌多左同體溫高左
YYM0406
|
回覆 yipyip82 的帖子

東叔係邊? 是否要等好耐先可以睇?

yipyip82
|
YYM0406 發表於 18-10-24 13:11
回覆 yipyip82 的帖子

東叔係邊? 是否要等好耐先可以睇?

你search大圍東叔就會見到,人地話星期六日要等好耐,所以我平時都係一至五睇,佢既藥係有好幾款,一早煲好一包包真空包,所以好多人都唔鐘意,我覺得飲完都ok夾我,所以繼續睇
麵包少奶奶
|
yipyip82 發表於 18-10-24 13:24
你search大圍東叔就會見到,人地話星期六日要等好耐,所以我平時都係一至五睇,佢既藥係有好幾款,一早煲 ...

費用大約幾多到嫁?
yipyip82
|
麵包少奶奶 發表於 18-10-24 13:26
費用大約幾多到嫁?

你預一日2包藥,每日$100左右,佢多數一開開六至八日藥,你可以要求少d
Taboho
|
...

王樹堂劉麗儀。做完手術睇佢調理,3個月就有左了。佢係藥粉,$300/5日
Mrs.YeungMeh
|
momomee 發表於 18-10-24 08:48
剛有左,有多囊,同老公一齊睇左一個月就有了。係太和,有需要可PM

可pm嗎?
Sydc
|
momomee 發表於 18-10-24 08:48

可pm嗎?本身住太和,Thanks
biei
|
May I have 太和 中醫 details? thanks!
mwsiipb2
|
...

請問大埔區有冇一間叫做光揚中醫?
我想攞佢電話。
麵包少奶奶
|
mwsiipb2 發表於 18-10-28 16:51
請問大埔區有冇一間叫做光揚中醫?
我想攞佢電話。

呢個係我網上搵既資料,可以打去問下

光揚中醫保健中心

Tel:2650 7007

地址:
新界大埔墟鄉事會街3號萬興樓1字樓A室

診所醫生: 鄧笑英中醫
mwsiipb2
|
麵包少奶奶 發表於 18-10-28 19:10
呢個係我網上搵既資料,可以打去問下

光揚中醫保健中心