雖然唔浪漫,但都已經好安慰!

章魚妹妹
|

我老公唔係浪漫型,完全唔會做咩浪漫野(拍拖頭一年都會做下既...)即係覺得上fb放閃打卡好無謂,送花都覺得好哂錢果種,仲要係豬隊友一名...佢前日朝食完個早餐,同兩個小朋友玩緊,無啦啦好認真咁同我講:老婆,好多謝你幫我生左兩個咁可愛既小朋友,辛苦你喇!
唔係講笑,我真係以為自己有幻聽呀,不過都叫有d安慰咁,其實我唔怕大家一齊捱,只希望另一半會明白同愛錫我。

wcpcelia    發表於 18-10-24 12:31
JD930    發表於 18-10-24 12:17
appledai
|
替你開心
HoshiSora
|
章魚妹妹 發表於 18-10-24 00:35
我老公唔係浪漫型,完全唔會做咩浪漫野(拍拖頭一年都會做下既...)即係覺得上fb放閃打卡好無謂,送花都覺 ...

對!夫妻恩愛是最重要!
Azicy1212
|

幕前玩家
|
好sweet,甜過食糖
tkop
|
我老公唔係浪漫型,完全唔會做咩浪漫野(拍拖頭一年都會做下既...)即係覺得上fb放閃打卡好無謂,送花都覺 ...

咁佢做咩無端端咁講
littlefunpig
|
Sweet

我老公成日話點解你生左個咁得意既囡既
ilovexo824
|

幾辛苦都值得
timtim2013
|
登你開心
wonghiuyeezozo
|
好感動
asa2012
|
Sweet sweet
yanbb12
|
So sweet!
Jolly
|

真摰的回覆才令人感動。佢識感恩,唔浪漫都冇緊要啦。
JoanC
|
哩句多謝,開心過收花,已經好浪漫
tsung
|

JD930    發表於 18-10-24 12:17
cattz288
|
sweet爆!
baby_yee
|
有句咁既說話都夠啦
losttoa
|
我明你,我屋企個個都係咁
sauNG
|
我屋企都有一個,所以唔知好嬲定好笑,但點都好,兩人相處開心就最實際
金金人
|
sweet sweet