未買到袋但先做馬主,仲要我的最愛:藍色

onon0308
|

一路搵緊心水Herbag+combination馬仔,但心水H行左好多轉都未有,而哩隻mm size馬仔係無心插柳,因為一見到單色少有就同代購買左,開心死,而家就等緊心水herbag出現,配番落去!
各位馬主share一下你地既馬仔配咩袋丫

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Cheuk2012    發表於 18-10-24 09:57
appleyuen
|
好靚呀
Cheuk2012
|
回覆 onon0308 的帖子

Beautiful
wcpcelia
|
Nikitang1111
|

LOBO1128
|

tsung
|

mctoabubu
|
單色
Ms_Phoebe
|

lovelywww
|

藍馬都幾靚
Szekun
|
係咪係香港買到架?
onon0308
|
Szekun 發表於 18-10-24 16:24
係咪係香港買到架?

代購到買!香港冇見到哦!
wcpcelia    發表於 18-10-24 18:24
Szekun
|
onon0308 發表於 18-10-24 16:25
代購到買!香港冇見到哦!

係呀 唔怪得喇 你隻色好靚呀
我早兩日都叫sa幫我搵馬仔 有問佢如果淨色有無 佢都話好少有 之後叫左佢幫得搞粉紅色 要睇下遲d有無
onon0308
|
Szekun 發表於 18-10-24 16:35
係呀 唔怪得喇 你隻色好靚呀
我早兩日都叫sa幫我搵馬仔 有問佢如果淨色有無 佢都話好少有 之後叫 ...

你係大客仔,SA實會幫你留意啦,我哩d散戶仔要搵代購先買到野架!
去過好多次H都買唔到心水herbag,都懶得去!
希望你快d做馬主!
JQKbaby
|
lovelywww 發表於 18-10-24 15:40

藍馬都幾靚

好毐!
單色rodeo 好靚!
kekka
|
Szekun
|
onon0308 發表於 18-10-24 16:39
你係大客仔,SA實會幫你留意啦,我哩d散戶仔要搵代購先買到野架!
去過好多次H都買唔到心水herbag,都懶得 ...

唔係大客呢 其實想要既野 可叫佢留意下都好既 唔係都唔洗指定搵佢黎買
你想要咩herbag? 可能佢唔拎出黎炸 問下佢可能會有
onon0308
|
Szekun 發表於 18-10-24 17:20
唔係大客呢 其實想要既野 可叫佢留意下都好既 唔係都唔洗指定搵佢黎買
你想要咩herbag? 可 ...

Haha ...我怕打關係,一般問完,無就算!
而且我一路都有問,但我問既防水料同色少有,所以我暫時隨遇而安,等到等無可等,就會再搵代購幫我留意!
Szekun
|
onon0308 發表於 18-10-24 17:24
Haha ...我怕打關係,一般問完,無就算!
而且我一路都有問,但我問既防水料同色少有,所以我暫時隨遇而安 ...

比較佛系 有時真係要靚色 香港未必有 反而係其他地方易d 你得閒睇下Hermes 大陸個online shop 我之前見到都有貨 寄返香港都易d
onon0308
|
Szekun 發表於 18-10-24 18:11
比較佛系 有時真係要靚色 香港未必有 反而係其他地方易d 你得閒睇下Hermes 大陸個online shop 我之前見到 ...

有望過下,而家咩herbag都無哂左!
香港真係要定時去巡去問,但我去左好多次都未遇到,有d懶,唔想咁搵!
唔急既就隨緣啦!有陣時搵就無,唔搵就會出現!
隻馬仔無特別搵就出現,算好彩比我買到,因為我本身miss out左隻pm size!