覺得好無助,唔知點好!

可兒bb2011
|
今日無意中係youtube睇到我女原來search過一字眼,例如:大胸美女⋯咁既嘢,我就click入去睇下,全部都係d大胸女人既性感片,我女先得2年級,我覺得好無助,又唔識點教佢,自己又唔明點解佢2年級就會對哩d有興趣,有無人可以教下我點做啊?唔該曬
ms_maybb
|
好奇咋
kangaroomama
|
係咪禁錯查?
mickeywinnie3
|
看美女都可以的!
natnat_tsang
|
可兒bb2011 發表於 18-10-24 09:49
今日無意中係youtube睇到我女原來search過一字眼,例如:大胸美女⋯咁既嘢,我就click入去睇下,全部都係d ...

直接同個女傾, 我個女細時, 我去家計會買個套書教"性", 好直接, 男女器官, 造人過程, 我一五一十同個女傾..... 我覺得咁樣,佢有正確觀念就唔會亂諗嘢啦....

LittleRoxie
|
今日無意中係youtube睇到我女原來search過一字眼,例如:大胸美女⋯咁既嘢,我就click入去睇下,全部都係d ...

教她正確觀念
胸部的功能⋯⋯等等

tester5
|

二年級識打「大胸女」???明咩?
我估佢想search另一d野,打錯字咋?例如卡通「美少女」之類。
做個靚太
|
好奇Je~我細個都偷睇咸書啦~咪順便同佢上堂性教育囉~
Pollyowen
|
會唔會係爸爸睇
Sumyeema1
|

係咪你老公 search?
Angelice-BeBe
|
tester5 發表於 18-10-24 10:03
我估佢想search另一d野,打錯字咋?例如卡通「美少女」之類。
...

我都係咁唸
叮妹
|
好奇啫,我三年班有睇過下東方咸濕版,又冇咩野
my_bride
|
係囉! 有時打緊啲嘢佢會自己彈啲題目,出嚟可能唔小心撳咗
可兒bb2011
|
tester5 發表於 18-10-24 10:03
...

我都想係佢打錯啊,但佢打左好多類型,我都唔知佢點解識打哩d字
可兒bb2011
|
Sumyeema1 發表於 18-10-24 10:15
係咪你老公 search?

我單親
可兒bb2011
|
natnat_tsang 發表於 18-10-24 09:59
直接同個女傾, 我個女細時, 我去家計會買個套書教"性", 好直接, 男女器官, 造人過程, 我一五一十同個女傾. ...

我諗我都應該買卑佢睇睇
|
可兒bb2011 發表於 18-10-24 10:27
我諗我都應該買卑佢睇睇

呢套,1套4本。好簡單圖文,要家長在旁指導講解。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
wcpcelia    發表於 18-10-24 12:18
gracelam
|

肯定係囡囡search
tester5
|
可兒bb2011 發表於 18-10-24 10:26
我都想係佢打錯啊,但佢打左好多類型,我都唔知佢點解識打哩d字

通常打錯因爲唔識打,咪繼續打錯囉。
你先唔好自己嚇自己,問下女女先啦(溫柔咁問唔係嚇佢喎,嚇佢佢驚左你就唔敢說真說話),睇下佢點講?
如果佢都一舊云,咁真係佢打錯囉。
可兒bb2011
|
062004 發表於 18-10-24 10:34
呢套,1套4本。好簡單圖文,要家長在旁指導講解。

唔該曬你啊