昨晚看很感動的黃翊演唱會

mickeywinnie3
|
他為人謙厚有禮,愛家人,盡責!
演唱會感動位很多!有寶欣的全力支持,克勤的壓軸登場⋯⋯!全場為太太加油!完場8成fans 唔肯走!
KarenC
|
昨晚我都有去,黃翊唱到足3粒鐘,好好看的演唱會
72leelily
|
寶欣是舊愛?
友誼keep得好好
girlbear
|
|
KarenC 發表於 18-10-24 10:18
昨晚我都有去,黃翊唱到足3粒鐘,好好看的演唱會

好用心!有血有肉的演唱會
kenshiro18
|
早排有人話克勤就係紅咗睇唔起黃翊果個,宜家證明唔係克勤
肯定係王菲
wcpcelia    發表於 18-10-24 11:57
熊之家
|
kenshiro18 發表於 18-10-24 11:43
肯定係王菲

佢親口講㗎?
alicecmc2003
|
回覆 kenshiro18 的帖子

我都想知係邊個...見佢電視節目訪問中提起呢個人佢都好激動
tell-me-y
|
alicecmc2003 發表於 18-10-24 11:47

我都想知係邊個...見佢電視節目訪問中提起呢個人佢都好激動 ...

want to know ar...
KarenC
|
mickeywinnie3 發表於 18-10-24 11:23
好用心!有血有肉的演唱會

睇到佢落左好多心機,那段時間好難捱,要照顧屋企又要練歌、做gym、排舞,好想佢有機會開更大型的。
kenshiro18
|
alicecmc2003 發表於 18-10-24 11:47

我都想知係邊個...見佢電視節目訪問中提起呢個人佢都好激動 ...

d人果時有懷疑過係李克勤,郭富城 王菲
但黃翊暗示過唔係男人
angiehouse
|
kenshiro18 發表於 18-10-24 11:49
d人果時有懷疑過係李克勤,郭富城 王菲
但黃翊暗示過唔係男人

王菲似d甘既人
crystal媽咪
|
mickeywinnie3 發表於 18-10-24 10:08
演唱會感動位很多!有寶欣的全力支持,克勤的壓軸登場⋯⋯!全場為太太加 ...

jojo1234
|
kenshiro18 發表於 18-10-24 11:43
肯定係王菲

王菲個樣不嬲似睇吾起人
HoshiSora
|
mickeywinnie3 發表於 18-10-24 10:08
演唱會感動位很多!有寶欣的全力支持,克勤的壓軸登場⋯⋯!全場為太太加 ...

「最愛的妳」簡單的情歌丶靚聲的演譯。
但簡單之中,帶著無限的浪漫丶溫馨丶感觸。
bmuimami
|
捱得太辛苦,把聲沙咗!希望佢一家幸福快樂
HoshiSora
|
72leelily 發表於 18-10-24 10:29
寶欣是舊愛?
友誼keep得好好

寶欣是舊愛。
好像是因為這段公開了的戀愛,公司保住了寶欣,但雪了黃翊
(有錯請指正,謝謝)
Poyau    發表於 18-10-24 13:22
|
HoshiSora 發表於 18-10-24 12:07
「最愛的妳」簡單的情歌丶靚聲的演譯。
但簡單之中,帶著無限的浪漫丶溫馨丶感觸。
...

Agree x 100000 !幸福、溫馨、浪漫
|
bmuimami 發表於 18-10-24 12:09
捱得太辛苦,把聲沙咗!希望佢一家幸福快樂

希望黃太平安回家!
|
KarenC 發表於 18-10-24 11:49
睇到佢落左好多心機,那段時間好難捱,要照顧屋企又要練歌、做gym、排舞,好想佢有機會開更大型的。
...

一定支持他!