聖誕自助餐

babybig
|
請問有冇去過食物好及有氣氛的聖誕自助餐, 我見有時新聞會有報道, d Christmas Buffet勁有氣氛, 但又唔知边間
yuensiu
|
我都想知,之前年年去德國餐廳,今年想轉下其他地方。
rubymeow
|
yuensiu 發表於 18-10-24 11:02

我也好想知呀 謝謝
sf81
|
想知
wcpcelia
|
push
Rain_^^_
|
yuensiu 發表於 18-10-24 11:02

我想知德國餐廳好氣氛嗎?
yuensiu
|
Rain_^^_ 發表於 18-10-24 22:31
我想知德國餐廳好氣氛嗎?

之前3年都去元朗間德國餐廳都ok啦,小朋友食得開心又有手工同廚師班玩
我通常食26/12因為1個時間過唔洗分2段時間,可以慢慢食。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
prizem    發表於 18-11-2 14:46
Rain_^^_
|
yuensiu 發表於 18-10-24 22:52
之前3年都去元朗間德國餐廳都ok啦,小朋友食得開心又有手工同廚師班玩
我通常食26/12因為1個時間 ...

可唔可以話我知間餐廳叫咩名?好吸引,謝謝

yuensiu
|
Rain_^^_ 發表於 18-10-24 22:56

餐廳名就係德國餐廳囉 有幾間分店嫁。
另外元朗有間叫'唐'都有buffet的,不過就比德國餐廳貴。

yuensiu
|
Rain_^^_ 發表於 18-10-24 22:56

上年環境
廚房班要一早訂因為得1x個位。

有少少攤位遊戲,每人有2個幣玩

wcpcelia    發表於 18-10-27 09:50
Poyau
|

謝謝分享
|
yuensiu 發表於 18-10-24 23:08

上年環境

請問德國餐廳大約幾錢?
yuensiu
|
801 發表於 18-10-25 08:34
請問德國餐廳大約幾錢?

上年價錢
每人包1杯野飲,可以要啤酒都得。

夜貓子Bino
|
LM
tansyneko
|
tsung
|

謝謝推介
babybig
|
正呀
yukai
|

yuensiu
|
有無jm已訂聖誕餐?
Vin仔媽
|