水晶相片

cacandy
|
十幾年前見到有水晶相片連架,唔係水晶架自己換相片,係整件一體,JM們知唔知邊度有得整?淘寶都可以,謝
Georgette
|
cacandy 發表於 18-10-24 10:50
十幾年前見到有水晶相片連架,唔係水晶架自己換相片,係整件一體,JM們知唔知邊度有得整?淘寶都可以,謝 ...

del
cacandy
|
Georgette 發表於 18-10-24 11:13
【结婚纪念日礼物创意实用送闺蜜新婚礼品高档个性定制浪漫水晶摆件】https://m.tb.cn/h.380pwlk?sm=f52c14 ...
唔係 , 我想要係外觀同普通相架一樣, 相片周圍無突邊 , 張相藏入個架
忌廉溝鮮奶
|
呢種?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
忌廉溝鮮奶
|
呢種?

mandy952
|
cacandy 發表於 18-10-24 10:50
十幾年前見到有水晶相片連架,唔係水晶架自己換相片,係整件一體,JM們知唔知邊度有得整?淘寶都可以,謝 ...

淘寶,就算你出去整都係同你淘寶,冇分別
wcpcelia    發表於 18-10-24 12:29
jumphigh
|
快圖美見过
kit2004
|
快圖美以前有過,正方形體但只有3張相,可以轉的,依家唔知有冇。
cacandy
|
忌廉溝鮮奶 發表於 18-10-24 11:58
呢種?

類似依款,張相靠前方,相架質料介乎水晶,塑膠
cacandy
|
kit2004 發表於 18-10-24 12:15
快圖美以前有過,正方形體但只有3張相,可以轉的,依家唔知有冇。

快圖美看過是相架,可以換相,我想搵張相好似油上左去個架,換唔到相
oceandeepsea
|
【水晶照片摆台制作定制婚纱照放大冲印挂墙diy相框拉米娜版画洗做】https://m.tb.cn/h.38POqYo?sm=c84cc0 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥HagxbhvpVcO¥后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)
oceandeepsea
|
係咪依d,唔搵都唔知係幾十蚊貨仔,唔貴
忌廉溝鮮奶
|
cacandy 發表於 18-10-24 12:18
類似依款,張相靠前方,相架質料介乎水晶,塑膠

反正就係啤住,冇得換嘅,個款