自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

purplechung 發表於 18-10-28 17:06
https://www.point2point.hk/tc/

thx
要從一種感覺中"走開",回到屬於原本自己的地方,是一種本領。 當你練就了一身好武功,回頭看那些痛苦已化為灰燼,你會慶幸自己又跨過了。 ...

別墅

回覆 purplechung 的帖子

謝謝
^-^ 歡迎交流 ^-^

複式洋房

2018復活節勳章

Colder 發表於 18-10-28 16:27
佢點計體積重?謝謝

【集运香港最便宜、香港集運、鑫航集運傢俬、集運家電最安全BBGO】http://m.jevwv.top/h.3QaH3BQ 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥XmFub78Dh0k¥后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)

伯爵府

想生BB熱投

最近用左間叫「家家集運」國內CS ,好好禮貌,有嘢仲會親自打我手機問我,可惜集貨集漏左3單,要再集,第二次集時香港個運輸搬嘢入我屋企時洽我工人,打爛埋我個鏡櫃,價值3千。我投訴時,個香港司機仲話,你有本事咪投訴我囉!你吹我呀!咁嘅態度。賤男!

I am Agent P

別墅

hedhed 發表於 18-10-30 08:02
最近用左間叫「家家集運」國內CS ,好好禮貌,有嘢仲會親自打我手機問我,可惜集貨集漏左3單,要再集,第二 ...

咁賤都有?
間集運用咗邊間香港運輸公司?
打爛野唔洗賠咩?
不如搵傳媒投訴

伯爵府

想生BB熱投

Colder 發表於 18-10-31 12:44
咁賤都有?
間集運用咗邊間香港運輸公司?
打爛野唔洗賠咩?

我想報警,但無閉路電視,疑點利益歸於被告,真係咬佢食。加想告入要經小額索償,排都一年半載,我係有怨無路訴。
I am Agent P

別墅

hedhed 發表於 18-10-31 13:16
我想報警,但無閉路電視,疑點利益歸於被告,真係咬佢食。加想告入要經小額索償,排都一年半載,我係有怨 ...

民事唔係,係睇邊方可信,唔係疑點利益歸於被告
告小額咪照等,又唔係要企係度等,大拿拿幾千蚊

大宅

回覆樓主:

最近用左幾次新德國際物流,買得多野或者有大件野呢間好抵,最近呢次我集左66張訂單,其中有三張係衣櫃、書櫃,total 2xx Kg,收350人仔運費,今日俾錢聽日就送到香港,不過只包送到屋企樓下,如果送上門再俾多3百幾人仔

男爵府

Colder 發表於 18-10-24 13:57
請問你用集運係用邊間?好唔好?

體積重點計?有無情況可以豁免唔計只計實重?

純分享經驗

用過神洲,垃圾,啲貨就咁係大堂就走左去!打去hotline 投訴hea爆你,之後先知fb有group專數神洲!

Jm介紹新世代,用左幾次送我區啲司機有禮貌,網頁做得好過神洲

別墅

topyy 發表於 18-11-1 08:59
純分享經驗

用過神洲,垃圾,啲貨就咁係大堂就走左去!打去hotline 投訴hea爆你,之後先知fb有group專數 ...

神州聽過唔少投訴

首頁

尾頁

跳至