下周轉涼跌至19℃~嘩鬼小心

ma1983
|
天文台指,一股東北季候風料在周六(27日)抵達華南沿岸,下周初至中期區內天晴及非常乾燥,早晚較涼,日夜溫差頗大。最新9天天氣預報顯示,本港今起至周五(26日)最低氣溫仍介乎...

萬聖節「急凍」!一眾「嘩鬼」要小心保暖呀

https://skypost.ulifestyle.com.h ... E8%87%B319%E2%84%83
Poyau
|
謝謝温馨提示
maili
|
你叫我呀?
aprilbaby04
|
終於都乾燥!可以洗被曬野
wcpcelia    發表於 18-10-24 19:15
Pollyowen
|
已經開始作感冒
crystal媽咪
|
ma1983 發表於 18-10-24 14:28
天文台指,一股東北季候風料在周六(27日)抵達華南沿岸,下周初至中期區內天晴及非常乾燥,早晚較涼,日夜 ...

19度真係涼咗好多。謝謝提醒
crystal媽咪
|
Pollyowen 發表於 18-10-24 15:32
已經開始作感冒

我經過樓下診所好多病人 , 小心保重
tsung
|
謝謝提醒
Pollyowen
|
crystal媽咪 發表於 18-10-24 15:33
我經過樓下診所好多病人 , 小心保重
轉天氣真係好易出事, 要保重 ( 雖然真係好難唔病 )
crystal媽咪    發表於 18-10-24 15:56
tsung
|
已經開始作感冒

Polly保重
Pollyowen
|
tsung 發表於 18-10-24 15:50
Polly保重
THANKS, 作病真係好辛苦, 依家年紀大, 睇醫生睇極都好難好返曬咁
Poyau
|
已經開始作感冒

保重
rebeccalin
|
已經開始作感冒

我都係開始作感冒。潯日有朋友話發燒病左,心唸我好似好耐冇病過,點知唔夠一個鐘頭就來料。真係唔好唸D衰嘢
mameme
|
快啲通知28度話涷要著羽絨嗰個, 救佢一命功德無量
esmehouse
|
Pollyowen
|
rebeccalin 發表於 18-10-24 16:09
我都係開始作感冒。潯日有朋友話發燒病左,心唸我好似好耐冇病過,點知唔夠一個鐘頭就來料。真係唔好唸D衰 ...
係呀, 有時真係好邪, 千其唔好亂講自己身體好呀
rebeccalin
|
Pollyowen 發表於 18-10-24 16:14
係呀, 有時真係好邪, 千其唔好亂講自己身體好呀

試過好多次都係咁,有次唸亞仔好似好耐冇睇醫生,嗰晚佢就嘔到成張被要掉左佢
tsung
|
Pollyowen 發表於 18-10-24 15:53
THANKS, 作病真係好辛苦, 依家年紀大, 睇醫生睇極都好難好返曬咁

要多休息
Pollyowen
|
rebeccalin 發表於 18-10-24 16:16
試過好多次都係咁,有次唸亞仔好似好耐冇睇醫生,嗰晚佢就嘔到成張被要掉左佢
...
阿女細時都係, 一講佢好多日冇癩VIVI落床, 當晚就出事
ttjl7
|