大圍區有裝修師傅介紹嗎?

guoda1668
|
屋企想簡單裝修:1. 油漆
2. 換地板
3. 換窗膠邊等
4. 簡單翻新廁所/廚房
LamLamTing
|
你打算幾時裝修?
guoda1668
|
LamLamTing 發表於 18-10-29 17:25
你打算幾時裝修?

12月頭收樓
LamLamTing
|
guoda1668 發表於 18-10-31 09:19
12月頭收樓

http://www.timedecorationhk.com/

唔係大圍但都接大圍區裝修,你可以打去報下價先
yeungtima
|
guoda1668 發表於 18-10-24 15:06
2. 換地板
3. 換窗膠邊等

唔好搵 新翠村 稻香果層 姓 鄭 果間

完全唔會理 客的要求

要求保養 又無口齒,要客出一半錢先肯保
babycat9001
|
yeungtima 發表於 18-11-1 15:04

完全唔會理 客的要求

謝謝報料
guoda1668
|

完全唔會理 客的要求

多謝提醒
WULONGGANG
|
試下格價
WULONGGANG
|
回覆 guoda1668 的帖子

我介紹呢個師傅系我鄰居介紹的..老實有責任心...價錢均真, ..你可以試下穩距報下價...李師傅,電話60750123 ......希望可以幫到你啦...呢個師傅我介紹過俾好多JM了

另外,你可以系Facebook穩到距既資料,我唔識點整FB條Link俾你啊..你系FB打距公司名啦..

B&A decoration engineering company 強制驗窗/裝修工程/滅蟲服務
stepo
|
WULONGGANG 發表於 18-11-9 15:42
回覆 guoda1668 的帖子

我介紹呢個師傅系我鄰居介紹的..老實有責任心...價錢均真, ..你可以試下穩距報下價 ...

Thanks
stepo
|

完全唔會理 客的要求

Thanks for sharing
Bklulu
|
guoda1668 發表於 18-10-24 15:06
2. 換地板
3. 換窗膠邊等

油漆同地板都可以介紹,價錢都平同經濟,睇下你有無需要,其他就可能你要問埋師傅