入台簽證

SeptKid
|
係咪只要申請過一次,之後再去玩都唔駛再申請簽證?
little06
|
要申請
叉燒媽
|
我記得只係3個月有效期
maili
|
要呀
要上網填完印出嚟
cy101
|
每次申請有效3個月!
包包b豬
|
只要網上登記,而家轉左唔洗印出黎啦
canies
|
包包b豬 發表於 18-10-24 15:12

係咩等我仲專登print出嚟
家姐仲叮囑我 print出嚟嘅話
記住唔可以用環保紙呀
kitbebe
|
canies 發表於 18-10-24 15:13
係咩等我仲專登print出嚟
家姐仲叮囑我 print出嚟嘅話
記住唔可以用環保紙呀

BNO先唔駛印出黎,特區要印。
wakanda
|
kitbebe 發表於 18-10-24 15:15
BNO先唔駛印出黎,特區要印。

唔係話依家唔洗印出黎咩
mercurycc
|
包包b豬 發表於 18-10-24 15:12
幾時轉架?
6月去都要print.
mercurycc
|
SeptKid 發表於 18-10-24 15:07

如果係大陸出生用待區護照就頭一次要申請,
以後去就網上攪就得。
如香港出生用特區護照網上攪就得。

maggkiki
|
mercurycc 發表於 18-10-24 15:22
幾時轉架?
6月去都要print.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1871988562919186&id=438896546228402

要印呀!之前是誤傳
wcpcelia    發表於 18-10-24 19:08
Poyau    發表於 18-10-24 18:27
mercurycc
|
maggkiki 發表於 18-10-24 15:26
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1871988562919186&id=438896546228402

要印呀!之前是誤傳 ...
真係呢!d人唔知清楚, 就唔好亂答人啦!
tansyneko
|
梗係唔係,每次去都要申請一次
盧大力
|
SeptKid 發表於 18-10-24 15:07

要上網再申請過,仲有記得唔好用環保紙印,我上次去台灣C6用環保紙,海關不接受環保纸,結果要做落地 簽證 激死我
gracelam
|
mercurycc 發表於 18-10-24 15:24
如果係大陸出生用待區護照就頭一次要申請,
以後去就網上攪就得。
如香港出生用特區護照網上攪就得。

大6出世第一次去上網搞都已經可以。
心大心細
|

睇睇以上,臺灣觀光局香港辦事處的
mercurycc
|
盧大力 發表於 18-10-24 15:30
要上網再申請過,仲有記得唔好用環保紙印,我上次去台灣C6用環保紙,海關不接受環保纸,結果要做落地 簽證 ...
係咪要另比錢?
mercurycc
|
gracelam 發表於 18-10-24 15:31
大6出世第一次去上網搞都已經可以。

係呀!而家可以上網攪,但會耐小小,
唔同香港出生申請即出即print。
kitbebe
|
wakanda 發表於 18-10-24 15:18
唔係話依家唔洗印出黎咩
昨晚電台DJ講架!! 初頭佢地都以為唔駛印, 後來澄清話搞錯左, 唔知係咪!!