北海道JR PASS

clkv
|

請問各位jm北海道JR pass是否要訂定在札幌機場取? 或有冇資訊可以知道? 或可在到達當日在札幌機場買? 因為我搵到的都是台灣網頁介紹買邊款(3,5,7日等)及介紹在台灣機會取謝謝幫忙~
claudialuk2011
|
clkv 發表於 18-10-24 16:53
請問各位jm北海道周遊卡是否要訂定在札幌機場取? 或有冇資訊可以知道? 或可在到達當日在札幌機場買:callme ...

北海道周遊卡?
Jr pass ?
clkv
|
回覆 claudialuk2011 的帖子

唔好意思我打漏咗,係JR PASS
claudialuk2011
|
clkv 發表於 18-10-24 17:13

唔好意思我打漏咗,係JR PASS

Google “Jr pass 北海道”
如有discount code Klook 可能平D,但留意取換領券時間地點
wcpcelia    發表於 18-10-24 18:29
clkv
|

好的,唔該晒
clkv
|

klook 我去的日子冇得訂購
他人
|
多謝分享
Monday789
|
clkv 發表於 18-10-24 16:53
請問各位jm北海道JR pass是否要訂定在札幌機場取? 或有冇資訊可以知道? 或可在到達當日在札幌機場買:callm ...

可以在東瀛遊網上買, 然後三個工作天后去分店取。 若寄dhl,另外收費。 收到換領券後 可到新札幌機場或札幌站jr櫃檯取 火車證。