咩的男人嫁唔過,各位媽媽

chanchanmichell
|

有無媽媽成功調教到一個媽寶的男生變成一個男人?

第一場的拖失敗了,對方因爲工作壓力,不夠愛而放棄左我。

係咪媽寶性格的男人都係比較無責任感?講緊佢26歲

tansyneko
|
佢點樣媽寶法?
|
有不良習慣,如嫖,賭。和脾氣暴躁
超級特務
|
搵過個啦
媽寶好難改造
brettlai
|
chanchanmichell 發表於 18-10-24 16:57

第一場的拖失敗了,對方因爲工作壓力,銀行rmt grade和 ...

大部份港佬都no good
親親小孩子
|
我識身邊嘅男性,如果係家中長子或下面有細佬妹都冇咁媽寶。

無責任男係劣性難改,唔好諗住愛情魔力可以改變一個人。
happyty
|

焱焱焱焱
|
黃賭毒同情緒病
vivibabyvivi
|
調教?SM咩
Poyau
|
既然唔愛 失敗咗不用可惜
littlecake
|
chanchanmichell 發表於 18-10-24 16:57

第一場的拖失敗了,對方因爲工作壓力,銀行rmt grade和 ...

小家,小器,斤斤計較,唔講嘢收收埋埋嗰d,嫁唔過
wcpcelia    發表於 18-10-24 18:49
-maymay-
|
咩叫媽寶?
會唔會係講被媽媽寵大的男人? 如果係, 我又唔覺得一定差, 我認識有男人係被媽媽寵大, 但為人有膀頭, 對自己老婆好好, 對家庭鎖事亦很照顧
pixelskin
|
唔肯洗錢係老婆身上既男人
idak
|
賭、嫖、毒、大洗、講嘢唔望人同唔識尊重人,都唔可以選擇。同咗上述男人一齊,做咗老婆會慘劇收場。
|
tansyneko 發表於 18-10-24 17:02
佢點樣媽寶法?

如果2年前的resign letter是媽媽準備
一直以來的衫褲鞋襪底褲同番工的西藏都係媽買
去旅行只跟媽去旅行團,媽會assign 到自己的假期同仔一樣等等
無話可說
|
當然係爛賭排最先,爛滾第二,最後太痴住父母都唔好
|
超級特務 發表於 18-10-24 17:04
搵過個啦
媽寶好難改造

或只係年紀細?
Emmamamama
|
冇同理心 冇責任既真係唔好制
|
親親小孩子 發表於 18-10-24 17:05
我識身邊嘅男性,如果係家中長子或下面有細佬妹都冇咁媽寶。

無責任男係劣性難改,唔好諗住愛情魔力可以改 ...

佢係家中長子,但有細佬,細佬比較成熟。
MrsPerthLiu
|
chanchanmichell 發表於 18-10-24 17:42
或只係年紀細?

26歲仲細?