自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

有JM會試嗎?

https://skypost.ulifestyle.com.hk/article/2192420/%E3%80%90%E6%B8%AF%E7%8F%A0%E6%BE%B3%E5%A4%A7%E6%A9%8B%E9%80%9A%E8%BB%8A%E3%80%91%E7%9B%B4%E9%80%9A%E5%B7%B44%E5%B0%8F%E6%99%82%E6%89%8D%E6%8A%B5%E9%81%94%E6%BE%B3%E9%96%80%20%E4%B9%98%E5%AE%A2%EF%BC%9A%E5%AF%A7%E4%BB%A5%E9%87%91%E9%8C%A2%E6%8F%9B%E6%99%82%E9%96%93

JD930    發表於 18-10-25 10:46

大宅

唔塞車都咁耐...

禁止訪問

珍珠宮

回覆樓主

今朝新聞唔係話兩小時咩

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

4個鐘

JD930    發表於 18-10-25 10:46

侯爵府

我寧願搭船,我由屯門去澳門,其實都好快好方便
2011年11月媽媽
2014年02月準媽媽

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Joey8 發表於 18-10-24 16:59
有JM會試嗎?

https://skypost.ulifestyle.com.hk/article/2192420/%E3%80%90%E6%B8%AF%E7%8F%A0%E6%BE%B3 ...

唔熟路, 又唔夠車! 不能作準喇
放下自在

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

回覆 cattz288 的帖子

好似搭船方便啲

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 育兒性格勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

大宅

搭船又快又闊落, 好過巴士啦

JD930    發表於 18-10-25 10:47
wcpcelia    發表於 18-10-24 19:14

水晶宮

take ferry la

珍珠宮

回覆樓主:

第一日唔熟運作實出問題。等運作咗一個月以上,先再定論。

琥珀宮

cattz288 發表於 18-10-24 17:17
唔熟路, 又唔夠車! 不能作準喇

過多一個月,應該會好d

子爵府

有JM會試嗎?

https://skypost.ulifestyle.com.hk/article/2192420/%E3%80%90%E6%B8%AF%E7%8F%A0%E6%BE%B3 ...

第一日運作不能作準,你第一日返工都要時間適應啦

pansy888hk    發表於 18-10-24 21:28

禁止訪問

伯爵府

牛年勳章

第一日不熟運作

公爵府

有JM會試嗎?

想問間巴士有冇厠所㗎?
禁止用戶名稱、暱稱、頭銜、頭像、簽名欄,帶有商業/個人/團體 宣傳或推介成份,包括圖片、字句、超連結

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

有JM會試嗎?

抵達澳門,同去到威尼斯人係兩件事wo

男爵府

減齡達人勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 Xmas吸收勳章

第一日未熟運作先咁耐唧, 遲啲RUN耐左應該正常返

伯爵府

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 DHA勳章

hellohellojenny 發表於 18-10-24 17:12
我寧願搭船,我由屯門去澳門,其實都好快好方便

係好方便,我試過澳門上船後一個鐘左右已搭埋輕鐵返到屋企

首頁
12345...6

尾頁

跳至