自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

有JM會試嗎?

https://skypost.ulifestyle.com.hk/article/2192420/%E3%80%90%E6%B8%AF%E7%8F%A0%E6%BE%B3%E5%A4%A7%E6%A9%8B%E9%80%9A%E8%BB%8A%E3%80%91%E7%9B%B4%E9%80%9A%E5%B7%B44%E5%B0%8F%E6%99%82%E6%89%8D%E6%8A%B5%E9%81%94%E6%BE%B3%E9%96%80%20%E4%B9%98%E5%AE%A2%EF%BC%9A%E5%AF%A7%E4%BB%A5%E9%87%91%E9%8C%A2%E6%8F%9B%E6%99%82%E9%96%93

JD930    發表於 18-10-25 10:46

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

回覆 cattz288 的帖子

好似搭船方便啲

珍珠宮

Ada2288 發表於 18-10-24 18:06
第一日未熟運作先咁耐唧, 遲啲RUN耐左應該正常返

上車落車好似要二、三次。。。

珍珠宮

mandy952 發表於 18-10-24 21:25
係未因為要入左珠海再過去澳門?

頭先睇東張西望訪問,話三上三落

珍珠宮

mandy952 發表於 18-10-24 23:52
唔使,永東140單程,200來回,apm上車

有時搭船特價都係200左右

珍珠宮

mowaiyan11 發表於 18-10-25 07:22
彭先生在威尼斯人酒店甫下車即表示非常後悔及失望,大呻由太子至威尼欺人酒店的車程近3小時,坐到他頭暈, ...

太子有船

珍珠宮

回覆 阿金33 的帖子

頭先新聞話:港珠澳三地旅客苦等一個鐘巴士,乘客怒斥:送票畀我都唔再搭!http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20181028&s=10829391&a=58846045
【港珠澳大橋●蘋民直擊】港珠澳三地旅客苦等一個鐘巴士 乘客怒斥:送票畀我都唔再搭!

珍珠宮

iammisslee 發表於 18-10-28 19:35
我今日都坐左,我住東涌綫,撘去東涌轉B6,好似6蚊定7蚊,我大約下午1點半到香港口岸,等左半個鐘先上到車 ...

你今日冇遇到?
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20181028&s=10829391&a=58846845
【直擊】港珠澳大橋晚上淪陷 兩地各逾千人排隊冇巴士搭

珍珠宮

iammisslee 發表於 18-10-28 22:19
我好彩啲,我7點準時上車,我落去排隊,真係O曬咀,完全係超級多人,車又少,我仲估我會唔會等到9點,因為 ...

首頁

尾頁

跳至