我好驚,就快高齡,子宮又好似有事

genniegennie
|
年底就35,
上個星期無啦啦有一舊舊既分泌物,
我不嬲好易陰道炎,但唔痕唔痛,驗過話都係念珠菌,
次次自己塞藥就無事,
但今次D藥流出黎有血,
係經期與經期中間,所以一定唔係M,

即刻去左醫生度做柏氏抹片,
佢話攞抹片個時子宮頸都有血,
所以我個抹片係有血既

而家等report,我覺得9成9係唔正常,
唯有搵定醫生去做子宮鏡檢查,
請問有無JM可以介紹好既係九龍既醫生俾我可以去做子宮鏡檢查?

我好想有BB ga,已經無乜日子可以試,
但而家又咁,
有事之後li 幾日我都訓唔到,食唔到,
真係好擔心

Manmanman12345
|
genniegennie 發表於 18-10-24 18:14
年底就35,
上個星期無啦啦有一舊舊既分泌物,
我不嬲好易陰道炎,但唔痕唔痛,驗過話都係念珠菌,

JM 講e 位醫生吾錯的,快去檢查啦

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
|
回覆 Manmanman12345 的帖子

唔該曬呀好好人呀你

但佢地好似專業生BB,唔係專業婦科?

siuballball
|

唔岩聽都要講...而家呢個時間唔好諗生仔住喇 你做好個檢查,條命仔要緊呀...同埋陰道炎成日番發,你有無諗過點解?

|
回覆 siuballball 的帖子

嗯嗯
我有呀,但去親驗都話係念珠菌,
醫生俾我D藥又work,我就真係以為係念珠咁簡單,
我都問過兩個醫生,佢地又講到好平常,好多人個個月都發咁,
我以為我都係咁,
其實我都好積極做好多野想佢唔發,
自己洗底底,食益生菌,塞益生菌,我都有做ga,
其實已經有半年無發,但而家又咁

Manmanman12345
|
genniegennie 發表於 18-10-24 19:28

唔該曬呀好好人呀你

我就去仁安生育中心的,你都可以去check
你婦科問題e間都可以架
|

唔該你呀😭😭
Lingshing
|
genniegennie 發表於 18-10-24 20:36

唔該你呀😭😭

我都有試過,食左中藥之後就無翻發啦

|
回覆 Lingshing 的帖子

我有試過呀,對我一D用都無
Cherry997
|
genniegennie 發表於 18-10-24 19:35
回覆 siuballball 的帖子

嗯嗯

你襪會同咩一齊洗架?
|
回覆 Cherry997 的帖子

衫褲,係機洗呀,
但底底我會消毒水浸,跟住手洗

Cherry997
|
genniegennie 發表於 18-10-24 22:39

衫褲,係機洗呀,

抺身毛巾呢?同咩洗?
|

同其他衫一齊機洗呀
Cherry997
|
genniegennie 發表於 18-10-27 17:32

同其他衫一齊機洗呀

記住襪唔好同抺身毛巾一齊洗