信用卡經人条link申請可信嗎?

yaubb2014
|
facebook有咩小斯、里先生、額外送coupon....
auhiyo
|
為左張coupon比哂d資料人,你話可唔可信?
fghjkl
|
yaubb2014 發表於 18-10-24 18:47
facebook有咩小斯、里先生、額外送coupon....

其實全部係直接同银行申请的,只是link上加左佢個refer code, 並不是比资料佢哋,人哋幇你申请,因为好多card refer 其他人申请都有着数的,你可先入條link睇下係未直接同银行申请先
wcpcelia    發表於 18-10-25 14:32
yaubb2014
|
fghjkl 發表於 18-10-24 22:16
其實全部係直接同银行申请的,只是link上加左佢個refer code, 並不是比资料佢哋,人哋幇你申请,因为好多c ...

係連去銀行、不過要入好多个人資料、怕假網站……所以不会貪了……
Poyau
|
小心為上
minniechoy
|
其實全部係直接同银行申请的,只是link上加左佢個refer code, 並不是比资料佢哋,人哋幇你申请,因为好多c ...

我試過冇問題題,你可以撳入去睇下先,唔係官方網站咪唔好填表囉!
purplechung
|

是, 其實都係link去銀行, 佢地睇唔到你資料, 如果怕就搵熟識的朋友推薦.