係nicole kidman?

cindy618
|
就呢張相睇,有些少似夏蕙bb

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
imuran
|
cindy618 發表於 18-10-24 20:10
就呢張相睇,有些少似夏蕙bb

Cindy 個樣同廿幾年前完全一樣!(emoji)(emoji)
twotigers
|
imuran 發表於 18-10-24 20:17
Cindy 個樣同廿幾年前完全一樣!(emoji)(emoji)

樓主會好開心
Poyau
|
twotigers 發表於 18-10-24 20:21
樓主會好開心

開心大發現
twotigers
|
Poyau 發表於 18-10-24 20:24
開心大發現

咁要慶祝下
cindy618
|

佢嗰時好紅,風騷得嚟又唔覺姣
cindy618
|
twotigers 發表於 18-10-24 20:21
樓主會好開心

唔知就真係飄飄然
tsung
|

Cindy個女同媽咪好似樣
tsung
|
cindy618 發表於 18-10-24 20:30
佢嗰時好紅,風騷得嚟又唔覺姣

佢女女都入咗model界
twotigers
|
cindy618 發表於 18-10-24 20:31
唔知就真係飄飄然

對號入座有乜所謂,最重要係自己覺得開心
choco_soup
|
整容過度
cindy618
|
tsung 發表於 18-10-24 20:32
佢女女都入咗model界

係咩?
tsung
|
cindy618 發表於 18-10-24 20:34
係咩?

喺呀
https://www.google.com.hk/amp/s/www.harpersbazaar.com/tw/fashion/personalstyle/gmp20946353/cindy-crawford-and-kaia-gerber-style/
cindy618
|
tsung 發表於 18-10-24 20:50
喺呀
https://www.google.com.hk/amp/s/www.harpersbazaar.com/tw/fashion/personalstyle/gmp209 ...

wow個骨架
alicemic
|
nicole個樣太惡一向都唔覺佢靚, cindy走型格路線咁多年都好charm , 講外表另一個五官最靚, 佢叫咩名?
alicemic
|
tsung 發表於 18-10-24 20:50
喺呀
https://www.google.com.hk/amp/s/www.harpersbazaar.com/tw/fashion/personalstyle/gmp209 ...

阿女身形無阿媽咁靚, 應該係溝淡咗
sangria
|
alicemic 發表於 18-10-24 20:53
nicole個樣太惡一向都唔覺佢靚, cindy走型格路線咁多年都好charm , 講外表另一個五官最靚, 佢叫咩名?
...

似 julia roberts, not sure
cindy618
|
...

第三個,我唔識呀

-joanne
|
...

巴西超模Alessandra Ambrosio
cindy618
|
...

model?