夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

bbiq 發表於 18-10-24 22:42
跟佢,佢當個女係寶
我覺得妳老公唔單止衰, 可能有D 變態, 鍾意D 妹妹仔, 補習老師, 妳要小心妳個女.

子爵府

屋企有妳名嗎? 點解可以唔叫妳唔上屋企都得?

個補習女仔為何補完會留低? 佢靚嗎? 我搵補習老師幾年, 每天個半鐘, 補完即走, 正常她們都趕回家食飯, 或補下一個, 好心妳老公就唔好咁衰攪人啦.

我連水都沒給她們, 一般佢地會自備,除了談仔成績, 不會談太多.... D 女仔都怕怕羞羞. 我回家做飯煮餸, 他們補完, 仔會開門送客, 我會在廚房門口係say good bye , 妳老公真係喉住人....

子爵府

bbiq 發表於 18-10-25 17:38

我諗佢最大理由係嫌我行出行入會阻住補習兼阻住佢地食野

我聽了這句, 真的想爆粗, 妳陪佢傻定怕左佢? 如果返去佢打妳, 就即報警, 如果個女唔幫妳就立即離婚, 仲理個女D 咩.

其實妳老公教女學業, 妳應該做好人, 帶個女去現/換野比佢, 寵下佢, 等女黐多D 妳, 妳太懦弱了, 女是妳的本鏘, 佢清春期都係妳教佢D 野啦, 唔通妳老公咩, 如果妳老公教, 妳老公應該唔正常, 真係小心妳個女.

妳家人不支持妳嗎? 如果我家姐比人蝦, 我媽第一個叫佢回外家, 其他屋企人都會想辦法, 家人比人蝦成咁, 點可以唔出手.

子爵府

bbiq 發表於 18-10-25 17:44
有段時間好啲,都叫做和和氣氣,不過兩公婆係分開瞓,大床比阿女瞓,我瞓單人床,佢瞓梳化
...
妳係主人, 點解唔訓大床?

子爵府

bbiq 發表於 18-10-25 17:55
我未同我媽講離婚,掛期嗰陣會講

我屋企人少,只有一個妹,在外國

可否帶女回外家? 有沒有床位?

子爵府

bbiq 發表於 18-10-25 17:57
佢同老豆friend 啲
我同佢一般啦,佢會向老豆稟告我講咗咩,佢老豆講咩唔會同我講
...
妳人工多嗎?

就要叫妳寵妳女, 等她倒頭來親妳.

子爵府

bbiq 發表於 18-10-25 17:59
問佢老豆啦,我有個auntie 話個女張床仲大過我嗰張唔合規矩
你老公应該係變態,你要教女做人,保護自己。。

首頁

尾頁

跳至