自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

蝴蝶枱,即係2邊可以開出黎,唔用又可以收埋放埋一邊

wcpcelia    發表於 18-10-25 15:33
我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

侯爵府

花花b 發表於 18-10-24 22:46
呢個我都有研究 你係邊買呢種枱?咁買呢種枱 又會揀咩凳呢?依家用緊既凳我係餐凳 疊唔到高收納亦摺唔到
...

我訂造傢私時造埋,收埋係個柜度咁,平時我用疊埋嘅椅坐,另外仲會係蝴蝶枱裡收埋幾張折得埋嘅椅,咁有朋友黎就多幾張椅坐
我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

侯爵府

花花b 發表於 18-10-24 23:26
我都捻緊 想蝴蝶枱收納到凳既話 就好似無得放下雜物(紙巾呀 之類)

係呀,要取捨嫁

侯爵府

momotsui 發表於 18-10-25 09:31
請問有相可以參考一下嗎?因為我家大裝修中,之後都諗緊點樣整張枱

【简约现代小户型可移动折叠餐桌边柜组合碗柜微波炉柜简易吃饭桌子】http://m.dymkd.top/h.3853xWx 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥LxZ0bSYS8uM¥后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)

類似係咁嘅款

侯爵府

花花b 發表於 18-10-25 08:00
我就係未用過蝴蝶枱呀 唔知下下食飯時要開出黎會唔會好麻煩呢
...

睇你幾多人,我一家三口就唔洗推黎推去,只係反係個枱面就夠用,多人黎我屋企先推出黎打開佢,所以叫做幾方便

首頁

尾頁

跳至