自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 育兒性格勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

男爵府

miriam 發表於 18-10-25 10:21
煤氣爐定溫 40 度, 應該係呢個溫度 KO 左佢.

我試過用飲用滾水應該都好熱60~70度左右,都唔死!

提外話:我今早起身,都被4腳蛇乾屍嚇親!(得頭同身)

應該係被我3隻貓玩到噤,收埋咗一段時間,其中一隻貓又咬返岀來

伯爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

:-) :hammer: :verycold: :chair: :sm:

男爵府

回覆樓主:

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

Poyau 發表於 18-10-25 10:28
估唔到四腳蛇唔受得熱
唔怪得匿係屋企冷氣槽
係咪冷血動物怕呢個溫度呢

之前想養守官, 冬天時要長開恆溫, 為怕火燭先無養到

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

gobaa49 發表於 18-10-25 10:32
仲恐怖過7月14
俾我實著完低衫褲即刻衝出去,搵人執手尾
不論曱甴屍, 總之昆蟲類屍體............我轉行做仵作.............

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

王國長老

ccmoon 發表於 18-10-25 10:37
冇嚇死証明你心臟夠強
嚇親死嘛, D 血沖晒上腦.........都慘丫

王國長老

leungszeon 發表於 18-10-25 10:51
鹽蛇仔啫,有乜好怕

我仲以為死左條真蛇......
真蛇會拎去浸酒

王國長老

Lukeung 發表於 18-10-25 10:54
我試過用飲用滾水應該都好熱60~70度左右,都唔死!

提外話:我今早起身,都被4腳蛇乾屍嚇 ...
之前係支洗潔精後面發現大強乾屍.......想沖走時散晒............

伯爵府

miriam 發表於 18-10-25 11:17
嚇親死嘛, D 血沖晒上腦.........都慘丫

俾我都嚇傻呀

男爵府

虎到金來勳章

我屋企成都有

打死一條.....另一條打到斷左尾
最近又發現一條細嘅

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

王國長老

ty2hk 發表於 18-10-25 11:21
我屋企成都有

打死一條.....另一條打到斷左尾
鹽蛇我又唔驚, 係畀噚晚條屍嚇親咋

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

WWT1234 發表於 18-10-25 10:31
⋯嚇到我甩手........條鹽蛇「仔」屍⋯⋯

你㸃知佢一定係仔,女唔得㗎

JD930    發表於 18-10-25 14:32

首頁

尾頁

跳至