心情語句

spikenard
|
心情語句: 別在人地遇溺的時候教人怎樣游水

這刻她想要的不是任何技巧方法,只是1個擁抱就好足夠
cathyhung620    發表於 18-10-25 15:26
tsung
|
spikenard 發表於 18-10-25 11:13

謝謝分享
binbinjojo
|
spikenard 發表於 18-10-25 11:13

正!好少人做得到!
spikenard
|
心情語句:「女人不嬲都好鍾意用啲好偉大既字眼……『永遠』。

永遠夠偉大喇掛?但係女人嘅永遠,係有實質數字既:

三次,三次就係等於永遠。」子華

我都係, 事不過三,所以EQ有待改進,今日忍唔住同老公講3的定義,
唔係想表達事情不可犯錯的次數,而係我想講比你知每人的忍耐有底數,
用完就真係會用完。
spikenard
|
心情語句:生活就是浪,翻過就會好

crystal媽咪
|
spikenard 發表於 18-11-15 12:20
心情語句:生活就是浪,翻過就會好

daredreamer
|
spikenard 發表於 18-10-26 12:21
心情語句:「女人不嬲都好鍾意用啲好偉大既字眼……『永遠』。

永遠夠偉大喇掛?但係女人嘅永遠,係有實質 ...

點樣先知道自己何時見底?
spikenard
|
daredreamer 發表於 18-11-15 15:22
點樣先知道自己何時見底?

底線就就是當你嚐鹽時竟是無味,想哭時竟1滴也落不下,他所絡下的傷竟不覺痛,連陌生人不如的就是底線
daredreamer
|
spikenard 發表於 18-11-15 15:42
底線就就是當你嚐鹽時竟是無味,想哭時竟1滴也落不下,他所絡下的傷竟不覺痛,連陌生人不如的就是底線
...

謝謝.....為何我的底線深不見底....
spikenard
|
daredreamer 發表於 18-11-15 15:49
謝謝.....為何我的底線深不見底....

傻豬,証明你心地好,為人寬厚

就算別人覺得做好人,良善是傻,蝕底,
我也堅持,為的是那份心安理德,上天給我的公義………………人在做,天在看
daredreamer
|
spikenard 發表於 18-11-15 21:53
傻豬,証明你心地好,為人寬厚

就算別人覺得做好人,良善是傻,蝕底,

你都要加油
spikenard
|
心情語句:一滴污水能污染整杯水
一滴清水卻不能潔淨整杯水
pandababy1127
|