氧氣機 - 求助 - 狗狗呼吸困難(已住院-元朗維X利)

YHHO5
|
狗狗有好嚴重既支氣管炎,醫生建議我地一係去太平道做詳細檢查,一係自己係屋企整個氧氣箱,狗狗一有小小異樣就放佢入去。

請問大家知唔知邊到有得租用邊間氧氣機或者點樣自製氧氣箱? 萬分感謝!!!!
JD930    發表於 18-10-25 11:45
JD930
|
YHHO5 發表於 18-10-25 11:39
狗狗有好嚴重既支氣管炎,醫生建議我地一係去太平道做詳細檢查,一係自己係屋企整個氧氣箱,狗狗一有小小異 ...

我google見有人推介林德港氧,另外見新聞話oxsegen寵物用氧氣箱小店都有

https://www.hk01.com/%E7%A4%BE%E6%9C%83%E6%96%B0%E8%81%9E/229520/%E7%A4%BE%E5%8D%80%E5%B0%8F%E5%B0%8F%E4%BA%8B-%E5%AF%B5%E7%89%A9%E7%99%BD%E8%BB%8A%E7%94%A8%E5%AE%B6-%E9%96%8B%E7%A7%9F%E5%80%9F%E6%B0%A7%E6%B0%A3%E7%AE%B1%E5%BA%97%E5%8A%A9%E6%AF%9B%E5%AD%A9%E8%A7%A3%E5%9B%B0
YHHO5    發表於 18-10-25 12:17
YHHO5
|
回覆 JD930 的帖子

感謝你既回覆啊
尋晚第二次入院(只係相隔第一次出院24小時),個姑娘打黎話佢唔用全身麻醉帶呼吸機有機會暴斃,蹟到我成晚訓唔到

我都係GOOGLE到林德廣啊~~已經聯絡左佢架啦~希望盡快有回覆啦
JD930    發表於 18-10-25 12:04
JD930
|
YHHO5 發表於 18-10-25 11:56

感謝你既回覆啊

嘩,陰功 妳有冇問姑娘邊度可以租啊?
妳試下問埋oxsegen寵物用氧氣箱小店睇下邊間會覆得快啲...
我見之前bk都有人問過,佢哋話可以淘寶但我覺得電嘅嘢都係穩陣啲好

YHHO5    發表於 18-10-25 12:17
YHHO5
|

我都唔想淘寶啊 始終都係性命尤關我岩岩Whatsapp左"oxsegen寵物用氧氣箱小店"啊~希望快D有回覆啦
診所姑娘叫我地可以自己去五金舖到買D亞膠力黎整個箱,再比D氧氣機公司資料我地,但因為佢比個D都係成個氧氣機買或者係一支支既氧氣咁....