故障報告

跳至

首頁

尾頁

大宅

使用iPhone 8s ,於二手市場出唔到post (內容+相片),已經試咗3日,唔係話伺服器有問題,就話係error 33...
謝謝(emoji)(emoji)

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

DaDa0614 發表於 18-10-25 12:52
使用iPhone 8s ,於二手市場出唔到post (內容+相片),已經試咗3日,唔係話伺服器有問題,就話係error 33.. ...
你好,請問使用 wifi 連線 有沒有問題 ?

大宅

特派員 發表於 18-10-26 10:45
你好,請問使用 wifi 連線 有沒有問題 ?

當然有wifi連線,試過用自己數據,但都係出現下面畫面...謝謝

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

DaDa0614 發表於 18-10-30 12:42
當然有wifi連線,試過用自己數據,但都係出現下面畫面...謝謝
你好,若將其中兩張相片容後才張貼,能否成功發佈 ?

大宅

特派員 發表於 18-10-30 12:48

你意思係太多相所以upload 唔到?好,我陣間再試一試你的方法,謝謝

大宅

特派員 發表於 18-10-30 12:48

剛用你的方法是成功的,但不可以在原post編輯加相片,要引用回覆才可繼續加相片...
希望你地下次更新時有改善,謝謝回覆及幫忙(emoji)(emoji)

管理員

DaDa0614 發表於 18-10-30 16:25
剛用你的方法是成功的,但不可以在原post編輯加相片,要引用回覆才可繼續加相片...
希望你地下次更新時有 ...
好的,會通知開發了解,謝謝 !

首頁

尾頁

跳至