剛照完結構,要讚一下那醫生

Miko3B
|
照了45分鐘,超細心,每個部位都照得好仔細,成12張A4紙每張有6幅相,每個部位都有解釋,架機都好清晰,有開3D定4D俾B B個樣我哋睇,我同C6都超滿意,整個過程都好舒服,D姑娘都好好態度,俾個like旺角雅蘭中心黄偉忠醫生
triangel2018    發表於 18-10-28 16:08
sakura888    發表於 18-10-26 11:35
JD930    發表於 18-10-26 09:08
aamanyu
|
Miko3B 發表於 18-10-25 16:15
照了45分鐘,超細心,每個部位都照得好仔細,成12張A4紙每張有6幅相,每個部位都有解釋,架機都好清晰,有 ...

黃醫生收幾錢?
Miko3B
|
aamanyu 發表於 18-10-25 16:21
黃醫生收幾錢?

$2000,DVD另加$100
aamanyu
|
Miko3B 發表於 18-10-25 16:24
$2000,DVD另加$100

咁你平時有無係佢度做開產檢?
nnamandann123
|

要幾多周先可以做結構?

木仔
|
照了45分鐘,超細心,每個部位都照得好仔細,成12張A4紙每張有6幅相,每個部位都有解釋,架機都好清晰,有 ...

真係咩?我都係搵佢照結構,但佢全程黑面,仲十問九唔應,姑娘就無野,係個醫生唔知係咪果日心情差!
Miko3B
|
aamanyu 發表於 18-10-25 16:43
咁你平時有無係佢度做開產檢?

Miko3B
|
nnamandann123 發表於 18-10-25 17:01
要幾多周先可以做結構?

我21週
Miko3B
|
木仔 發表於 18-10-25 17:23
真係咩?我都係搵佢照結構,但佢全程黑面,仲十問九唔應,姑娘就無野,係個醫生唔知係咪果日心情差!
...

今日又幾好喎,問嗰D都答我,我問晒我想知嗰D問題佢仲問我會唔會仲有其他野想知想問佢
tiredfatmama
|
Miko3B 發表於 18-10-25 19:01
今日又幾好喎,問嗰D都答我,我問晒我想知嗰D問題佢仲問我會唔會仲有其他野想知想問佢
...

身邊有幾位朋友都係黃醫生既忠實fans, 呢幾年佢地都keep住揾黃醫生做產檢,對黃醫生既評價都十分好
近排喺呢度見到有黃醫生既負面評語,所以都忍唔住留言支持一下,因為黃醫生係一個好低調既醫生,雖然佢做得好但唔會喺網上揾到佢自己賣廣告既post
Miko3B
|
tiredfatmama 發表於 18-10-25 19:23
身邊有幾位朋友都係黃醫生既忠實fans, 呢幾年佢地都keep住揾黃醫生做產檢,對黃醫生既評價都十分好
近排喺 ...

係,我第一次睇佢,都係呢度D媽咪介紹的
Gloria22sen
|
2千都吾算貴喎,仲有甘多相拎返,吾知產檢幾錢
SunPurple
|

難book嗎?幾多周打去book?
Miko3B
|
SunPurple 發表於 18-10-26 11:26
難book嗎?幾多周打去book?

唔難
haha748494
|
照左45分鐘,真系好細心,真系抵贊。
apple1210
|
Gloria22sen 發表於 18-10-26 08:37
2千都吾算貴喎,仲有甘多相拎返,吾知產檢幾錢

我都想知產檢幾錢?
Gloria22sen
|
回覆 apple1210 的帖子

我吾知啊,你最好問返樓主~