林愷鈴、姜濤韓風拍廣告 被評陸味濃

mickeyeva
|
最索星二代的林愷鈴, 邊個係佢父母

[p=35, null, left]被封為最索星二代的林愷鈴與肥仔變萬人迷的姜濤,被韓國化妝品牌睇中,他們以清新的黃白拼色造型拍攝廣告片,這亦是姜濤奪冠後首個廣告。

[p=35, null, left] 林愷鈴身穿入膊黃色拼白波點背心,紮上低鬢辮,手持粉色花朵,散發迷青春少女味,走韓式小清新風格。姜濤則電了曲髮,穿上黃白條子恤衫襯白色牛仔褲,開胸恤衫營造隨性型男感覺,頸掛上幾條鐵鍊為造型添韓星Style,但「King Jer娛樂台」的網民就指姜濤應該得罪了造型師,開胸穿法配搭鐵鍊有陣大陸亞視味。

Happybabyhbb
|
mickeyeva 發表於 18-10-25 17:58

哈哈佢個造型好「陳展鵬」
sanjoe
|

龔慈恩

little06
|
真係勁難頂!老土到不能!同埋冇胸肌喎⋯⋯
uhtcl2006
|
男既好唔掂
babyhoi
|
Happybabyhbb 發表於 18-10-25 17:59

陣亞視味仲濃過煎pan
娘到呢……
Poyau
|
Happybabyhbb 發表於 18-10-25 17:59

煎pan ...
Joant
|
唔得 呢d弟弟小鮮肉真係唔岩我呢d姐姐 見到起雞皮 fans們抱歉了
c.vieri
|

林愷鈴你都唔識以前開心姐成日係BK開舖講嘅其中一個星二代嘛。

mickeyeva
|
c.vieri 發表於 18-10-25 18:24
林愷鈴你都唔識以前開心姐成日係BK開舖講嘅其中一個星二代嘛。

我就係記起開心姐,我以為係佢個老公林俊賢個女呀?
c.vieri
|
mickeyeva 發表於 18-10-25 18:28
我就係記起開心姐,我以為係佢個老公林俊賢個女呀?

我開頭一睇標題以為係開心姐返左黎,再睇先知係你開
queenie0102
|

最索星二代,我一定投沈月,似足阿媽咁靚女,林小姐排吓隊先呀!
tsung
|
c.vieri 發表於 18-10-25 18:24

開❤️姐
Jane1983
|
龔慈恩個女係普通比較好樣的妹妹仔,但唔係話好靚呀、好索果種。吹到太大,就越睇越普通。
sunnygirl
|
中間張相,好似小朋友扮大人咁