孕婦按摩

cyk28
|
如題,有冇JM join 過孕婦按摩,我見上網 Miris Mama 孕婦產後修身按摩專門店 呢間價錢都適合,唔知有冇JM試過呢?謝謝
GCHK
|
未試過,之前有問過,覺得比較貴
我要做媽媽
|
我未join過,你覺得價錢合適既話可以試下架,我都係搵C6既,哈哈
cyk28
|
GCHK 發表於 18-10-25 18:53
未試過,之前有問過,覺得比較貴

我見佢依家做198蚊95分鐘
cyk28
|
我要做媽媽 發表於 18-10-25 21:59
我未join過,你覺得價錢合適既話可以試下架,我都係搵C6既,哈哈

C6返工已經好辛苦,唔想叫佢
bchuma
|
cyk28 發表於 18-10-25 22:05
我見佢依家做198蚊95分鐘

198 95分鐘唔貴呀
bchuma
|
cyk28 發表於 18-10-25 22:07
C6返工已經好辛苦,唔想叫佢

好體貼嘅媽咪
JD930    發表於 18-10-26 09:11
cyk28
|
bchuma 發表於 18-10-25 23:54
198 95分鐘唔貴呀

係啊,價錢都ok。
spcheater
|
我之前去銅鑼灣massada spa 做
有d貴 不過真係好舒服,又唔hard sell

另外有去過銅鑼灣纖與美
價錢平少少 不過好 chur (eg 佢地好鐘意兩個人一齊幫你按 可以快d收工) quite hard sell
harperko
|
cyk28 發表於 18-10-25 18:00
如題,有冇JM join 過孕婦按摩,我見上網 Miris Mama 孕婦產後修身按摩專門店 呢間價錢都適合,唔知有冇JM ...

我join左beauty mama. 幾好呀!
harperko
|
我做埋胸部按摩,第一次超痛,話我淋巴塞塞地,第二次真係無咁痛,希望通定到時餵人奶好d
Kobe1222
|
如題,有冇JM join 過孕婦按摩,我見上網 Miris Mama 孕婦產後修身按摩專門店 呢間價錢都適合,唔知有冇JM ...

我上星期去過旺角分店個間做孕婦按摩+熱石按摩~我覺得ok喎~
我老公等我按完黎接我~可能因為咁佢地又無hard sell喎
bchuma
|
cyk28 發表於 18-10-26 14:39
係啊,價錢都ok。

舒服就好
cyk28
|
Kobe1222 發表於 18-10-26 19:19
我上星期去過旺角分店個間做孕婦按摩+熱石按摩~我覺得ok喎~
我老公等我按完黎接我~可能因為咁佢地又無h ...

係咪198蚊95分鐘?
cyk28
|
harperko 發表於 18-10-26 19:04
我join左beauty mama. 幾好呀!

你試做完join package?
Kobe1222
|
cyk28 發表於 18-10-27 09:25
係咪198蚊95分鐘?

係呀....

我要做媽媽
|
回覆 cyk28 的帖子

辛苦既話就真係咪喇,我C6返到屋企就係睇電影
haha748494
|
回覆 我要做媽媽 的帖子

haha,都系揾C6著數D喇。
雲妮mum
|

朋友剛試做完,sell佢join 4次,60分鐘要$600一次。。。
harperko
|
cyk28 發表於 18-10-27 09:32
你試做完join package?

係呀我join 左