自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

忌廉寶寶 發表於 18-10-26 02:00
咁諗唔奇
但我朋友搵我做伴娘,然後喺我面前講呢番說話
好彩,佢婚禮後極度後悔

佢係咪低b架

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

我覺得無論點,由衫,妝及頭新娘都係最突出,除非係明星或攪事,結婚果日唔會有人搶到新娘風頭,好 就算有姊妹靚過自己又點,張張相孖住靚姊妹影咩,諗住搵樣衰嘅做姊妹既人自信太低!

珍珠宮

good_pig 發表於 18-10-25 23:26
準新娘為了令自己在婚禮上「靚盡全場」,她們的招數有時的確令人心寒。相信是來自澳洲的彭妮(Penny)為了 ...

B-less
我真係比不上家姐細妹,但唔會“毒”佢地。我好想知呢位新娘的姊妹/老公對其行為有何感想。

子爵府

good_pig 發表於 18-10-26 09:36
佢係咪低b架

未必既,可能刻意想話我知:我靚過你架

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

忌廉寶寶 發表於 18-10-26 11:40
未必既,可能刻意想話我知:我靚過你架

去選美啦...

子爵府

good_pig 發表於 18-10-26 11:47
去選美啦...

不過好彩婚禮後都有人問佢點解搵我,因為我高又高過佢(佢著左high heel都唔夠我高)白又白淨過佢,咁靚唔靚就見人見致啦,不過我相信當晚主角一定係最靚既

子爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 好媽媽勳章

想睇相
我B仔10月4日出世. 3.78KG
18MTH 15KG,84.5CM
13MTH 13KG,82.5CM
10MTH 12.42KG(連衫)
6MTH 10.08KG,72.5CM
5MTH 9.8KG(連衫)
4MTH 8.73KG,68CM
3.5MTH 8.98KG(連衫)
3MTH 8.4KG(連衫)
2MTH 6.9KG,61.5CM
1MTH 5.2KG

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

咁無自信O既人, 心腸又咁, 相由心生呀

首頁

尾頁

跳至